Otteluraportit


West sivusi kotivoittoennätystään Hiihtolomaviikon keskiviikkona turkulaisseura ÅIFK saapui Luolaan kokeilemaan Westin kanttia. Ennakkoon kovempi West piti pintansa ja nakkasi taululle ennätysisot kotivoittolukemat 42-14. 28 maalin voitto sivuaa Westin aikaisempaa ennätystä, joka myös tuli ÅIFK:ta vastaan 3.12.2005, silloin luvuin 40-12.

Ottelun hieman löysästi aloittanut West päästi ÅIFK:n johtoasemaan kolmen minuutin kohdilla Arttu Tammisen maalilla. Kun ottelua oli pelattu reilut neljä minuuttia ÅIFK sinnitteli vielä johtoasemassa kunnes Westin nuori vasen laita Valter Georgs tasoitti ottelun, 2-2. Tämän jälkeen West teki ÅIFK:sta selvää ja seuraavista viidestä maalista vastasi kotijoukkue. ÅIFK:lla ei tuntunut olevan oikein mitään saumaa murtaa Westin puolustusta ja maalilla seissyt Albert Georgs poimi helpohkosti puolustuslinjasta läpitulleet vedot. Puoliajalle siirryttiin Westin vakuuttavassa 18-6 johdossa.

Toisella puoliajalla West ei jarrutellut vaan jatkoi maaleilla juhlimista. ÅIFK sai toisen puoliajan ensimmäisen osumansa maalille vaihdetun Stefan Thilmanin taakse vasta ajassa 37:51 ja tuolloin taululla jo lukemat 27-7. Toisen puoliajan loppu puolella West koki kuitenkin kovan takaiskun kun Richard Sundberg jäi kontaktin jälkeen maahan makaamaan nilkkaansa pidellen. Tämän jälkeen Sundberg makasi vaihtopenkillä ottelun loppuun asti. Mainitsemisen arvoinen on myös toisella puoliajalla ilmiliekeissä pelannut Alexander Lång joka piiskallansa teki ottelussa seitsemän täysosumaa ja pokkasi ottelun parhaimman pelaajan palkinnon.

Loppu lukemat 42-14 ei jättänyt ketään Luolassa kylmäksi ja tästä on hyvä jatkaa lauantain kärkikamppailuun Dicken – HC West. Ainoa kysymys merkki, ja suuri sellainen, on Sundbergin pelikunto joka selviää viimeistään lauantaina Pirkkolassa.

#BomBom #HCWest #ÅIFK

 

    
Tulospalvelu:
Otteluohjelmat, tulokset ja tilastot »
    
Otteluohjelma »
    

« Takaisin edelliselle sivulle
HC WEST 2004