Otteluraportit


HC West ei onnistunut haastamaan sarjajohtajaa HC West taipui Riihimäellä Cocksia vastaan maalein 38-27 (20-11). Hyvän ja tasaisen ensimmäisen kymmen minuuttisen jälkeen Westin kohtaloksi koitui sitä seurannut noin 15 minuutin jakso, missä joukkueelle tuomittiin monta jäähyä ja samoista tilanteista Cocks sai useita rankkareita. Pahimmillaan kentällä oli vain kolme vierasjoukkueen kenttäpelaajaa. Moni näistä tuomiosta oli tosin enemmän kuin kyseenalaisia haparoivasti viheltäneeltä tuomariparilta Lindroos-Korja, varsinkin kun pelistä toiseen vaikeasti tolpillaan pysyvä Cocksin viivapelaaja Sjöman tuntui välillä kaatuvan pyhän hengen voimalla.

Myös kelpo ottelun pelannut Teemu Tamminen saa kiittää tuomareita, ettei joutunut suihkuun punaisen kortin myötä jo ensimmäisen kympin kohdalla. Tämän jälkeen mikään ei onnistunut ja sekä hyökkäys- että puolustuspäässä sorruttiin helppoihin virheisiin. Loput hoiti Cocksin maalilla hyvin torjunut Vitalii Shitsko. Cocks hyökkäsi laajalla rintamalla ja käytti hyödykseen laajan materiaalinsa.

Toinen puoliaika olikin sitten vain pelailua. Cocks piti Westin 10 maalin päässä, eikä antanut Westillä saumoja kuroa eroa kiinni.

Maalintekijät:
20 Sundberg Richard 11
4 Sami Silver 3
15 Benjamin Nyman 3
14 Forss Fredrik 2
21 Toomla Sten 2
10 Oscar Berglund 2
23 Peik Sjöblom 2
22 Valter Georgs 1
7 Sam Kihlstedt 1

Westin pelit jatkuvat jo tulevana Keskviikkonaa 24.1 klo 19.00 Luolassa, kun vastaan tulee ÅIFK Turusta. Nähdään Luolassa!

 

    
Tulospalvelu:
Otteluohjelmat, tulokset ja tilastot »
    
Otteluohjelma »
    

« Takaisin edelliselle sivulle
HC WEST 2004