Otteluraportit


Yleisöystävällinen Cup-trilleri Ottelun alku oli hyvin samantyyppinen kuin vierasottelussa Riihimäellä. West oli paremmin valmistautunut koitokseen ja johti ottelua 5-1 viiden minuutin pelin jälkeen. Cocksin hitaasti lämpenevä dieselkone pysyi ottelussa mukana paljolti Tamminen-Rönnberg axelin ansiota. 10 minuutin kohdalla oltiin tilanteessa 7-6 ja vartin kohdalla yhä kotijoukkueen yhden maalin johdossa 10-9. Tämän jälkeen West pääsi kontraamaan ja Sundbergin isännän otteet johti tilanteeseen 15-12 kahdenkymmenen minuutin pelin jälkeen. Hyvää hyökkäyspään peliä nähtiin molemmin puolin jäähyrikkaassa erässä ja tauolle mentiin tilanteessa 19-18.

Toinen puoliaika jatkui yhtä intensiivisenä kuin ensimmäinen oli loppunut. Maaleja iskettiin tasaiseen tahtiin ja molempien joukkueiden vasen puoli oli tehokkaana. Westin lento päättyi 40 minuutilla tilanteessa 24-24 kun sekä Forss että Sjöman saivat 2 min ulosajon pienen painin jälkeen. Cocks meni ensimmäistä kertaa johtoon ajassa 46.32 ja 50 minuutin kohdalla tilanne oli vieraiden hyväksi 25-28. HC Westin pimeän kymmenminuuttisen aikana peikkona hääri Cocksin maalivahti Morozov joka poimi kaikki viisi 7 metrin heittoa. Kun ottelua oli jäljellä kahdeksan minuuttia HC Westin ruotsalaisvahvistus Måns Ahlström rikkoi taian ja kavensi 7:stä metristä tilanteeksi 28-30. Tämä loi uskoa koko Westin joukkueelle joka sai aivan uuden taisteluilmeen päälle. Taistelun tuloksena oli kaksi Cocks ulosajoa lyhyeen aikaan ja yhtäkkiä oltiinkin enää maalin päässä. Tämän lähemmäksi ei West enää päässyt vaikka yrittivät vimmatusti hakea tasoitusta seitsemännellä kenttäpelaajalla viimeisen 30 sekunnin ajan. Ottelu päättyi vierasjoukkue Cocksin 32-33 voittoon ja he jatkavat Suomen Cupin seuraavalle kierrokselle.

Pettynyt mutta peli-ilmeeseen tyytyväinen kapteeni Miro Koljonen harmitteli hukattuja pilkkuja mutta myönsi että ottelu oli kokonaisuudessa paras tällä kaudella. ”Voitto oli omissa käsissä mutta uusi tilanne ja nuoren joukkueen kokemattomuus näkyi ottelun lopussa. Tämä oli hyvä tasonmittaus lauantain Dicken matsia ajatellen” kertoi Koljonen.

Maalintekijät

HC West: Sundberg 12, Ahlström 8, Koljonen 5, Hammarberg 4, A. Lång 1, Forss 1, Nyman 1.

Cocks: Rönnberg 11, Tamminen 8, Novoselov 6, Kovalenko 4, Lukyanchuk 2, Jansson 1, Safronii 1.

 

    
Tulospalvelu:
Otteluohjelmat, tulokset ja tilastot »
    
Otteluohjelma »
    

« Takaisin edelliselle sivulle
HC WEST 2004