Otteluraportit


Cocks runnoi Westistä murskavoiton
Cocks - HC West 31 - 18 (17 - 6)

[10.2.10]
Riihimäen Cocks ei jättänyt mitään sattuman varaan kun mestarijoukkue möyhensi keskiviikkovieraansa HC Westin kotonaan. Neljännen ottelunsa viiteen päivään pelannut Cocks tuli ammattilaisen asenteella ja sai lopulta lähes hikoilematta kaksi sarjapistettä 31-18 voitosta.

Tasaista ottelussa oli vain pienen hetken. Cocks aloitti rytinällä ja siirtyi nopeasti 4-1 johtoon, jonka West kuittasi tilanteeseen 4-4 (6 min), mutta sen jälkeen tuli tack och adjö. Hyökkäyspeli tyrehtyi täysin yli vartiksi ja sitä mukaa kun Kristo Järve latoi yhdeksästä metristä kenenkään peittelemättä tai Teemu Tamminen kirmasi kontriin, alkoi vierasjoukkueen päät valua hartioiden väliin. Tauolla tilanne oli jo karmea 17-6, täysin tapahtumia kuvaavasti.

Toisella jaksolla joukkueet kierrättivät miehistöään, paitsi Tammista, jonka paikka vaihtui laidalta pakiksi, mutta heittohalu ei laantunut. Tamminen teki 14 maalia ja koppasi ottelun parhaan pelaajan palkinnon. Järvelle ja Valentyn Koshovylle muut tähdet. Westin kuviot menivät ryöpytyksessä sen verran sekaisin ettei joukkueelta parasta pelaaja tällä kerralla löytynyt.

Jos oli Westin esitys ala-arvoinen, sen alle onnistui kuitenkin menemään Cocksin eräs kotikatsomon osa, joka omiensa kannustamisen sijaan on ottanut tavakseen herjata läpi ottelun vastustajien pelaajia, erityisesti maalivahteja. Muutamat nimenomaan Denzelille suunnatut huudot olivat lähellä rikkoa sovinnaisuuden, ehkä jopa laillisuudenkin rajoja.

Kierroksen muissa otteluissa voittoihin ylsivät sijoilla 3-5 olevat BK-46, SIF ja HC Fenix. Atlas on jäänyt kolmikosta jo muutaman pisteen ja näyttäisi siltä että viimeinen pudotuspelipaikka ratkaistaan kotikylän kundien ja HIFK:n välillä.

Ottelun kulku:
  5 min:
10 min:
15 min:
20 min:
25 min:
30 min:
  4 -   3
  5 -   4
  9 -   4
12 -   4
14 -   5
17 -   6
   35 min:
40 min:
45 min:
50 min:
55 min:
60 min:
20 - 10
24 - 12
25 - 12
27 - 12
28 - 15
31 - 18

Ottelun tilastot:

Maalit:
HC West: Simon Wörlund 5 (1), Joona Raerinne 5, Benny Broman 3 (1), Fredrik Kvist 2, Teemu Hertola 1, Jan Sundström 1, Sam Kihlstedt 1, Joona Hertola -, Gustaf Ahlroos -, Richard Sundberg -, Joacim Broman -, Tomi Kurppa -, Cajitan Ywaya -.

Cocks: Teemu Tamminen 14 (2), Kristo Järve 7, Niko Bergholm 3, Antti Rogenbaum 2, Jani Tuominen 2, Olli Tamminen 2, Olli Kuparinen 2, Dmytro Kamelin -, Osmo Tuomi -, Antti Valo -, Ville Viljanen -, Valentyn Koshovy -, Theodotos Christou -.

Ulosajot:
HC West: Gustaf Ahlroos 2, Sam Kihlstedt, Joona Raerinne.

Cocks: Antti Rogenbaum, Dmytro Kamelin, Kristo Järve 2.

Varoitukset:
HC West: Joona Hertola, Simon Wörlund, Sam Kihlstedt.

Cocks: Antti Rogenbaum, Teemu Tamminen, Kristo Järve.

Yleisöä:
246.

Erotuomarit:
Mikael Lindroos, Jan-Erik Leandersson.

Ottelun tähtipelaajat:
   Teemu Tamminen, Cocks
Kristo Järve, Cocks
Valentyn Koshovy, Cocks

HC Westin tähtipelaajat SM-sarjassa »

Miesten SM-sarjan jokaisessa ottelussa valitaan kolmen, kahden ja yhden tähden pelaaja. Kauden päätteeksi eniten tähtiä keränneet pelaajat muodostavat SM-sarjan All Stars-kentällisen. Tähtien perusteella valitaan myös kuukausittain kuukauden tähtipelaaja.

Ottelufaktat liiton tulospalvelussa »

Lisää ottelusta:
Hufvudstadsbladet 11.2.10 »
Aamuposti 11.2.10 »

Aiheeseen liittyviä linkkejä:
HC Westin henkilökohtaiset ennätykset »

Vastapuolen versio:
Cocks »

 

    
Tulospalvelu:
Otteluohjelmat, tulokset ja tilastot »
    
Otteluraportit »
    
Tilastot SM-runkosarjassa »
    
Tehot SM-runkosarjassa »
    
Tähdet SM-sarjassa 2009-2010 »
    
SM-sarjan 2009-2010 tilastot »
HC WEST 2004