Otteluraportit 2004-2005


Westille tärkeä kotivoitto
HC West - ÅIFK 29 - 22 (11 - 12)

[6.11.04]
HC West otti lauantaina erittäin tärkeät pisteet voitolla ÅIFK:sta. Jännittävä ottelu päättyi lopulta 29-22 (11-12). Pisteet eivät kuitenkaan tulleet helpolla vaikka lopputulos vähän viittaisikin siihen suuntaan.

Ottelu oli tasainen ja ensimmäisellä puoliajalla ÅIFK johti kahdesti kahdella maalilla (8-10, 9-11). Molempien joukkueiden maalivahdit pelasivat loistavasti mutta ensimmäisellä puoliajalla ÅIFK:n Thomas Lindström oli ehkä hiukan parempi. Hänen lisäksi vieraiden Dan Keto ja Mathias Laine pelasivat hyvin. Westin joukkueessa Christian Segersven ja kapteeni Joel Sjölund olivat parhaat.

Segersven aloitti toisen puoliajan mallikkaasti ja vieraat tekivät ainoastaan kolme maalia viidessätoista minuutissa. Vartin pelin jäkeen West oli noussut 19-15 johtoon. Lindström pelasi myös hyvin mutta kun ÅIFK:n pelaajat joutuivat rikkomaan rangaistusheiton arvoisesti koko ajan, hänen torjuntavire ei riittänyt. Ottelun ratkaisu tapahtui noin viisi minuuttia ennen loppua kun Jon Blomster teki kaksi maalia putkeen. Blomsterin maalit siivittivät Westin lopulta 29-22 voittoon.

Ottelun paras pelaaja oli Joel Sjölund, joka heitti peräti 12 maalia. Hänen lisäksi maalivahti Segersven, joka muun muassa torjui 3 rankkaria, Tapio Tierala ja varsinkin lopussa loistavia otteita esittänyt Jontte Blomster pelasivat hyvän ottelun. ÅIFK:n parhaat olivat Lindström ja koko toisen puloliajan hyvin pelannut Ville Perho.

HC Westin puolustus oli ottelussa suhteellisen hyvä ja se johtui pitkälti siitä että Tony Enholm ja Tapio Tierala olivat palanneet sairaslistalta pelaavaan kokoonpanoon.

HC Westin tilastot:

Maalit:
Joel Sjölund 12, Jon Blomster 4, Tapio Tierala 4, Johan Engström 3, Jani Huttunen 2, Jakob Engström 1, Tony Enholm 1, Jan Sundström 1, Karl Salmelin, Joona Hertola, Simon Wörlund, Thomas Lindström, Christian Segersven 1, Robin Borgman.

Ulosajot:
Tony Enholm 2, Johan Engström.

Varoitukset:
Joona Hertola, Joel Sjölund.

Yleisöä:
115

Erotuomarit:
Mikael Lindroos, Jan-Erik Leandersson.

Ottelun tähtipelaajat:
   Joel Sjölund, HC West HC Westin tähtipelaajat SM-sarjassa »
Christian Segersven, HC West
Thomas Lindström, ÅIFK

Miesten SM-sarjan jokaisessa ottelussa valitaan ottelun kolmen, kahden ja yhden tähden pelaaja. Kauden päätteeksi eniten tähtiä keränneet pelaajat muodostavat SM-sarjan All Stars-kentällisen. Tähtien perusteella valitaan myös kuukausittain Kuukauden tähtipelaaja.

Ottelufaktat liiton tulospalvelussa »

Lisää ottelusta:
Turun Sanomat 7.11.04 »

Vastapuolen versio:
ÅIFK »

 

    
Tulospalvelu:
Otteluohjelmat, tulokset ja tilastot »
    
Otteluraportit 2004-2005 »
    
Tilastot SM-sarjassa 2004-2005 »
    
Tilastot SM-runkosarjassa 2004-2005 »
    
Tähdet SM-sarjassa 2004-2005 »
HC WEST 2004