Otteluraportit 2003-2004


HC Dennis jyräsi välieräavauksessa
HC Dennis - HC West 41 - 25 (22 - 9). Otteluvoitot 1 - 0.

[24.3.04]
Erittäin latautunut Dennis pelasi unelmapelin Samppalinnan palloiluhallissa keskiviikkona. Voittolukemat olivat peräti 41-25 (22-9) ja Westin joukkueella ei ollut mitään sanottavaa ensimäisessä semifinaaliottelussa.

Peli ratkesi jo kymmenessä minuutissa kun tilanne oli 10-2 kotijoukkueelle. Dennikselle onnistui kaikki kun taas Westin leirissä ei mikään tuntunut onnistuvan. Sekä Westin puolustus että hyökkäys takkuili pahasti. Westin pelinjohtaja Toni Kallio yritti herätellä joukkuetta vaihtamalla Rasmus Lundénin Christian Segersvenin tilalle, mutta turhaan. Kun Westin peli ei parantunut Dennis meni menojaan. Tauolle mentäessä Denniksellä oli jo turvallinen 22-9 johto. Jan Stoltilla oli hyvä päivä Denniksen tolppien välissä ja se ei yhtään helppottanut asiaa.

Toisella puoliajalla West pelasi jo paljon paremmin mutta siinä vaiheessa, peli oli jo ratkenut. Varsinkin Westin paras maalintekijä Tappe Tierala (7 maalia) pelasi hyvin ja myös Joel Sjölund, Richard Wahl ja maalivahti Rade Lundén esitti parempia otteita. Toinen puoliaika oli suhteellisen tasainen mutta lopussa Dennis sai taas lisää intoa ja pääsi rankaisemaan nopeilla hyökkäyksillä.

Ottelun hahmoja olivat takamies Igor Sahonko joka pamautti 11 maalia sekä sentteri Tommi Sillanpää ja puolustuksen lukko Christer Lundqvist. Myös maalivahti Stolt pelasi hyvän avausjakson.

On täysin selvää että Westin peli täytyy parantua kaikilla osa-alueilla jos joukkue mielii edes unelmoida finaalipaikasta. Mutta onneksi playoff on aina playoff, kaikki on mahdollista.

HC Westin maalit:
Tapio Tierala 7, Joel Sjölund 5, Richard Wahl 3, Karl Salmelin 2, Johan Engström 2, Jan Sundström 2, Tony Enholm 1, Fredrik Udd 1, Rasmus Wahl 1, Jani Huttunen 1.

Ulosajot:
Fredrik Udd 2, Tony Enholm, Joel Sjölund, Jan Sundström.

Varoitukset:
Christian Segersven, Fredrik Udd, Joel Sjölund.

Ottelun tähtipelaajat:
   Christer Lundqvist, HC Dennis HC Westin tähtipelaajat SM-sarjassa »
Igor Sahonko, HC Dennis
Joel Sjölund, HC West

Miesten SM-sarjan jokaisessa ottelussa valitaan ottelun kolmen, kahden ja yhden tähden pelaaja. Kauden päätteeksi eniten tähtiä keränneet pelaajat muodostavat SM-sarjan All Stars-kentällisen. Tähtien perusteella valitaan myös kuukausittain Kuukauden tähtipelaaja.

Joukkueenjohdon W-tähdistö:
   Tapen playoffparta
Bussi
Tonin laptoppi

HC Westin joukkueenjohto valitsee kauden otteluissa epävirallisen oman tähdistönsä, omien kriteereidensä mukaan. Kauden päätteeksi useimman Ween keränneet pelaajat palkitaan ansaitsemallaan tavalla...

Ottelufaktat liiton tulospalvelussa »

Lisää ottelusta:
Turun Sanomat 25.3.04 »
YLE X3M Sporten »

Vastapuolen versio:
HC Dennis »

 

    
Tulospalvelu:
Otteluohjelmat, tulokset ja tilastot »
    
Otteluraportit 2003-2004 »
    
Tilastot SM-sarjassa 2003-2004 »
    
Tähdet SM-sarjassa 2003-2004 »
HC WEST 2004