Otteluraportit 2003-2004


BK-46 selvään voittoon Luolassa
HC West - BK-46 25 - 36 (13 - 17)

[13.3.04]
Karjaan BK-46 otti selvän ja helpon voiton Kauniaisten luolassa lauantaina. Westin Play Off-paikka oli varmistunut jo aiemmin päivällä kun HC Dennis voitti SIF:n joten ottelu oli molemmille joukkueille merkityksetön, mikä näkyi jo alussa kun varsinkin West sortui helppoihin virheisiin.

Ensimmäinen puoliaika oli suhteellisen tasainen ja ero oli korkeintaan viisi maalia BK:n hyväksi. Erätauolle lähtiessä BK johti neljällä maalilla, 13-17. Mikael Källman ja Thomas Lindberg pelasivat ensimmäisen puoliajan hyvin, kotijoukkueesta kukaan ei erottunut joukosta. Maalivahti Rasmus Lundén esitti pari huipputorjuntaa mutta ei saanut puolustuksesta paljoa apua.

BK aloitti toisen puoliajan tapansa mukaan vahvasti ja teki heti kolme maalia ja meni sen jälkeen menojaan. Vaikka nuori Rasmus Wahl ja Tony Enholm tekivät parhaansa, se ei riittänyt ja BK voitti lopulta peräti 36-25. Vieraiden Mikael Tötterman ja Johan Skogberg pelasivat hyvin vasemmalla puolella ja tekivät yhteensä 9 maalia.

West pelaa SM-jatkosarjan viimeisen ottelun Turussa keskiviikkona ÅIFK:ta vastaan. Sen jälkeen alkaa semifinaalit Dennistä vastaan, ensimmäinen kotiottelu on 27.3 kello 17:00.

HC Westin maalit:
Rasmus Wahl 6, Tony Enholm 5, Joel Sjölund 3, Otto Reittilä 3, Robert Portman 3, Tapio Tierala 2, Johan Engström 2, Jan Sundström 1.

Ulosajot:
Fredrik Udd 2, Tony Enholm, Tapio Tierala, Richard Wahl.

Varoitukset:
Fredrik Udd, Rasmus Wahl, Johan Engström.

Ottelun tähtipelaajat:
   Mikael Tötteman, BK-46 HC Westin tähtipelaajat SM-sarjassa »
Tony Enholm, HC West
Rasmus Wahl, HC West

Miesten SM-sarjan jokaisessa ottelussa valitaan ottelun kolmen, kahden ja yhden tähden pelaaja. Kauden päätteeksi eniten tähtiä keränneet pelaajat muodostavat SM-sarjan All Stars-kentällisen. Tähtien perusteella valitaan myös kuukausittain Kuukauden tähtipelaaja.

Joukkueenjohdon W-tähdistö:
   Semifinaalipaikka
Raden ja Sunen pikis
Porren maali neljällä kuutta vastaan

HC Westin joukkueenjohto valitsee kauden otteluissa epävirallisen oman tähdistönsä, omien kriteereidensä mukaan. Kauden päätteeksi useimman Ween keränneet pelaajat palkitaan ansaitsemallaan tavalla...

Ottelufaktat liiton tulospalvelussa »

Vastapuolen versio:
BK-46 »

 

    
Tulospalvelu:
Otteluohjelmat, tulokset ja tilastot »
    
Otteluraportit 2003-2004 »
    
Tilastot SM-sarjassa 2003-2004 »
    
Tähdet SM-sarjassa 2003-2004 »
HC WEST 2004