Otteluraportit 2003-2004


HC West sai vain yhden pisteen
Cocks - HC West 29 - 29 (15 - 15)

[10.3.04]
HC West olisi tarvinnut täyden potin varmistakseen playoff-paikan keskiviikkona Riihimäellä mutta kun Cocksin Sergei Klenov tasoitti ottelun 3 sekuntia ennen loppua kirjattiin lopputulokseksi jännässä ottelussa 29-29 (15-15). West saa edelleen siis jännittää semifinaalipaikkansa puolesta. Tämä tarkoittaa sen että jos HCD lauantaina voittaa SIF:in kotonaan, pelaa West varmasti välierissä.

Vierasjoukkue aloitti ottelun paremmin ja johti 3-0, mutta sen jälkeen Cocks meni ohi ja ottelu eteni tasaisessa merkeissä koko avausjakson. Cocksin nuori sentterilupaus Mikko Petäjä pelasi hyvin viivalla ja Westin kapteeni Joel Sjölund viimesteli 8 osumaa.

Toisella puoliajalla kotijoukkueen Petäjä jatkoi hyviä otteitaan mutta niin teki myös Sjölund joka teki ottelussa yhteensä 15 osumaa, se on Joelin ennätys Westin paidassa. Tapio Tieralakin pelasi hyvän ottelun ja teki varsinkin toisella puoliajalla tärkeitä maaleja. Otto Reittilä ja maalivahti Christian Sgersven pelasivat myös kelpo ottelun. Kamppailu näytti jo ratkenneen HC Westin eduksi kuin tilanne oli 28-25, mutta siinä vaiheessa alkoi Sergei Klenov-show. Venäläinen heitti Cocksin neljä viimeistä maalia, tehden yhteensä 9 maalia.

HC West ei pelannut omalla tasollaan ja se maksoi tässä ottelussa yhden tärkeän pisteen. Joel Sjölund oli Petäjän kanssa ottelun hahmot ja Klenov hyvä kolmonen.

HC Westin maalit:
Joel Sjölund 15, Tapio Tierala 6, Otto Reittilä 4, Johan Engström 2, Fredrik Udd 1, Jani Huttunen 1.

Ulosajot:
Tony Enholm, Otto Reittilä, Jani Huttunen.

Varoitukset:
Tony Enholm, Tapio Tierala, Johan Engström.

Ottelun tähtipelaajat:
   Mikko Petäjä, Cocks HC Westin tähtipelaajat SM-sarjassa »
Joel Sjölund, HC West
Sergei Klenov, Cocks

Miesten SM-sarjan jokaisessa ottelussa valitaan ottelun kolmen, kahden ja yhden tähden pelaaja. Kauden päätteeksi eniten tähtiä keränneet pelaajat muodostavat SM-sarjan All Stars-kentällisen. Tähtien perusteella valitaan myös kuukausittain Kuukauden tähtipelaaja.

Joukkueenjohdon W-tähdistö:
   Joelin maaliennätys
Jursi Spielbergin filmitaidot
Cocksin kotiyleisö (not)

HC Westin joukkueenjohto valitsee kauden otteluissa epävirallisen oman tähdistönsä, omien kriteereidensä mukaan. Kauden päätteeksi useimman Ween keränneet pelaajat palkitaan ansaitsemallaan tavalla...

Ottelufaktat liiton tulospalvelussa »

Vastapuolen versio:
Cocks »

 

    
Tulospalvelu:
Otteluohjelmat, tulokset ja tilastot »
    
Otteluraportit 2003-2004 »
    
Tilastot SM-sarjassa 2003-2004 »
    
Tähdet SM-sarjassa 2003-2004 »
HC WEST 2004