Otteluraportit 2003-2004


ÅIFK iski Westin takaisin maan pinnalle
HC West - ÅIFK 21 - 24 (11 - 14)

[14.2.04]
Kahden hyvän ottelun jälkeen fiilikset olivat korkealla kotijoukkueessa kun Turun kanarianlinnut lensivät luolaan. Kauden aikana hankalaksi vastukseksi osoittautuneesta ÅIFK:sta oli melkeinpä pakko ottaa tärkeät kotipisteet. Homma meni kuitenkin hankalaksi.

Alku enteili tasaista vääntöä ja viiden minuutin kohdalla oltiin tilanteessa tasan 3-3. Sitten ÅIFK nykäisi kolmen maalin johtoon mahtavasti pelanneen maalivahtinsa Thomas Lindströmin johdolla. Hyökkäyspäässä ÅIFK oli odotetusti tasaisen laadukas ja hyökkäykset päättyivät usein Jocke Metherin viimeistelemiin maaleihin.

Tilanteesta 4-7 West kiri kuitenkin jopa ohi 8-7 johtoon kun tahtipuikkoja heilutti jo tutuksi tulleella tavallaan kuukauden tähtipelaaja Joel Sjölund. Ajanjaksoon mahtui kuitenkin kaksi missattua rankkaria, joita ilman tilanne taukotilanne olisi saattanut olla aivan toisenlainen. Kanarianlinnut pääsivät tauolle 14-11 johdossa.

Toisella puoliajalla West taisteli kohtuullisesti, mutta ero ei ottanut millään kutistuakseen. Erä oli kuin pitkä piinaava tervanjuontisessio, jonka päätteeksi West ei onnistunut kuromaan turkulaisten eroa umpeen. Mahdollisuuksia kyllä oli yllin kyllin mutta ne kilpistyivät joko huonoihin heittoihin tai sitten Mr. Lindströmin paraateihin.

Tuloksena siis harmittava ja jatkon kannalta hankala kotitappio. Jäljellä olevista Cocks-, SIF- ja ÅIFK-otteluista ei parane jäädä pisteittä mikäli neljän parhaan joukkoon mielitään päästä. Riihimäkeläiset ja turkulaiset kohdataan vieraskentällä 10.3. (Cocks) 17.3. (ÅIFK) ja Siuntion keltapaidat saapuvat kohtalon otteluun Kauniaisten Luolaan 28.2.

Westin parhaimmistoa oli jällen Kippari Sjölund ja mallikkaasti taistellut Johan Engström.

Cocksin voitto Siuntiosta tiivisti jännitystä
Sunnuntaina Riihimäellä käydyssä Cocks-SIF ottelussa isäntäjoukkue todisti että senkään peli ei ole vielä pelattu. 23-22 kotivoitto oli paitsi riihimäkeläisten, myös Westin mieleen sillä Siuntio olisi voitolla lähtenyt jo kolmen pisteen karkumatkalle. Nyt kaikki on vielä omissa käsissä.

HC Westin maalit:
Joel Sjölund 9, Johan Engström 5, Jan Sundström 2, Tapio Tierala 2, Karl Salmelin 1, Otto Reittilä 1, Jani Huttunen 1.

Ulosajot:
-

Varoitukset:
Tony Enholm, Otto Reittilä, Johan Engström.

Ottelun tähtipelaajat:
   Thomas Lindström, ÅIFK HC Westin tähtipelaajat SM-sarjassa »
Christian Segersven, HC West
Dan Keto, ÅIFK

Miesten SM-sarjan jokaisessa ottelussa valitaan ottelun kolmen, kahden ja yhden tähden pelaaja. Kauden päätteeksi eniten tähtiä keränneet pelaajat muodostavat SM-sarjan All Stars-kentällisen. Tähtien perusteella valitaan myös kuukausittain Kuukauden tähtipelaaja.

Ottelufaktat liiton tulospalvelussa »

Lisää ottelusta:
Turun Sanomat 15.2.04 »
Länsiväylä 15.2.04 »

Vastapuolen versio:
ÅIFK »

 

    
Tulospalvelu:
Otteluohjelmat, tulokset ja tilastot »
    
Otteluraportit 2003-2004 »
    
Tilastot SM-sarjassa 2003-2004 »
    
Tähdet SM-sarjassa 2003-2004 »
HC WEST 2004