Otteluraportit 2003-2004


"Vain" yksi piste tuliaisina Karjaalta
BK-46 - HC West 25 - 25 (13 - 14)

[7.2.04]
Harvemmin käsisjengi palaa pettyneenä Karjaalta "vain" yhden pisteen saalistaneena, näin kuitenkin kävi lauantaina. Westillä oli kaikki voiton avaimet käsissään, mutta Mikael Töttermanin viimeisen sekunnin tasoitus murensi voitonhaaveet.

Jani Huttunen teki otteillaan vaikutuksen ainakin Radio X3M:in selostajaan.

Viime sekuntiin on turha tuijottaa liikaa - ottelu olisi pitänyt ratkaista aikaisemmin. West johti kolmella maalilla kuusi minuuttia ennen loppua mutta varmalta tuntunut voitto karkasi helppoihin virheisiin ja epäonneen. Summa sumarum - piste Karjaalta on kuitenkin hyvä saalis ja Westin kevätkausi on käynnistynyt hyvin!

Ottelu oli alusta loppuun tasaista vääntöä, ei mitään suurta käsipalloa mutta hyvää ja tiukkaa taistelua. Sääli vain että Karjaan halliin oli hakeutunut katsojia vain muutama kourallinen. Tunnelma oli lähinnä kuin koiranäyttelyssä.

Westin hahmoja lauantaina olivat Joel Sjölund (taas), varmasi torjunut Christian Segersven ja loistavasti taistellut Jani Huttunen. X3M:n radioselostaja oli kuulemma ihmetellyt että "mikäs kaveri se tämä on kun ei ennen ole vastaan tullut?". Janin saldo oli viisi maalia ja hyvä puolustuspeli.

BK:n viime sekunnin tasoitus oli kieltämättä komea suoritus ja olettaa voi että se oli penkillä istuneen Mikael Källmanin käsialaa. Aikaa oli kellossa enää 4 sekuntia kun BK otti aikalisän ja sopi kuviot selkeästi ja yksinkertaisesti. West ei onnistunut ennakoimaan BK:n kuviota ja Töttermanin heitto yllätti sekä puolustuksen että Segersvenin.

Lopuksi pitää hieman ihmetellä tuomariparin silmiinpistävää innokkuutta nostaa käsi pystyyn aikapelin merkiksi, ainakin silloin kun sinipaitaisilla oli pallo. Varsinkin viimeisten 10 minuutin aikana yllättävän nopeat aikapelimerkit sekoittivat Westin hyökkäyskuvioita.

HC Westin maalit:
Joel Sjölund 11, Jani Huttunen 5, Fredrik Udd 4, Tony Enholm 2, Otto Reittilä 1, Johan Engström 1, Jan Sundström 1.

Ulosajot:
Fredrik Udd x 2, Jani Huttunen.

Varoitukset:
Joel Sjölund, Jani Huttunen, Johan Engström.

Ottelun tähtipelaajat:
   Joel Sjölund, HC West HC Westin tähtipelaajat SM-sarjassa »
Mikael Tötterman, BK-46
Jani Huttunen, HC West

Miesten SM-sarjan jokaisessa ottelussa valitaan ottelun kolmen, kahden ja yhden tähden pelaaja. Kauden päätteeksi eniten tähtiä keränneet pelaajat muodostavat SM-sarjan All Stars-kentällisen. Tähtien perusteella valitaan myös kuukausittain Kuukauden tähtipelaaja.

Joukkueenjohdon W-tähdistö:
   Joel Sjölund
Jani Huttunen
Westin kevätkauden avaus

HC Westin joukkueenjohto valitsee kauden otteluissa epävirallisen oman tähdistönsä, omien kriteereidensä mukaan. Kauden päätteeksi useimman Ween keränneet pelaajat palkitaan ansaitsemallaan tavalla...

Ottelufaktat liiton tulospalvelussa »

Lisää ottelusta:
Hufvudstadsbladet 8.2.04 »
Turun Sanomat 8.2.04 »
Etelän Uutiset 12.2.04 »

Vastapuolen versio:
BK-46 »

 

    
Tulospalvelu:
Otteluohjelmat, tulokset ja tilastot »
    
Otteluraportit 2003-2004 »
    
Tilastot SM-sarjassa 2003-2004 »
    
Tähdet SM-sarjassa 2003-2004 »
HC WEST 2004