Otteluraportit 2003-2004


Vaikea lauantai-iltapäivä Siuntiossa
SIF - HC West 29 - 25 (11 - 12)

[20.12.03]
Lauantaina pelattiin Siuntiossa ns. neljän pisteen ottelu. Vierasvoitto Siuntion ladossa olisi ollut äärettömän tärkeä jatkoa ajatellen, mutta kun ei niin ei. West hallitsi ottelua 40 minuuttia mutta menetti sitten otteen ja isännät ratkaisivat pelin itselleen.

Siuntio tuli otteluun täydellä miehistöllä ja paljon kohua aiheuttaneesta virusepidemiasta oltiin ilmeisesti toivuttu varsin hyvin. Myös Marcus Sjöstedt oli jälleen pelaavassa kokonpanossa ja varsin hyvällä pelipäällä. "Hämy" sanelikin suhteellisen tasaisen ensimmäisen puoliajan, joka oli varsin tasainen ja jossa tunteet kävivät välillä turhankin kuumina, alkutahdit.

Toisen puolikkaan alussa Westillä oli mahdollisuus ratkaista ottelu sillä tilanteessa 14-16 näytti siltä, että vieraat karkaavat. Kurinalaisella, joskin hieman tylsällä pelillä Siuntio kuroi eron umpeen ja eteni jo kahden maalin johtoonkin ennen kuin lopullinen ratkaisu syntyi. Kun peliä oli jäljellä 10 minuuttia Tappe Tierala komennettiin kakkoselle suhteellisen selvän näköisessä tilanteessa. Suunsoitosta napsahti sitten toinen kakkonen perään ja Tappe komennettiin suihkuun. Neljän minuutin alivoima olikin sitten liikaa. Siuntio voitti ylivoimansa 5-0 ja homma oli selvä. Loppunumeroiksi kirjattiin 29-25.

Ottelun hahmot olivat Siuntion veskari Arthur Franck, viiva Johan Grönholm ja tietysti Marcus Sjöstedt. Vierailijoista kunnostautui lähinnä kipparimme Joel Sjölund ja suurella sydämellä raatanut Fredrik Udd.

Näin lähdettiin joulujuhlan viettoon synkissä tunnelmissa. Illan aikana tunteet kuitenkin kohenivat merkittävästi ja kaikki olivat yhtä mieltä syksyn otteluiden jälkeen: Parannettavaa on rutkasti, potentiaalia on valtavasti ja kaikki on itsestämme kiinni. Koko päivän ja illan mukana olleet Westin pelaajien vaimot ja tyttöystävät olivat luonnollisesti myös tärkeitä fiiliksen kohottajia.

Seuraava ottelu on maajoukkuetauon takia vasta 31.1.2004, jolloin Luolaan saapuu vieraaksi Cocks.

HC Westin maalit:
Joel Sjölund 6, Tony Enholm 3, Fredrik Udd 3, Otto Reittilä 3, Rasmus Wahl 2, Jani Huttunen 2, Johan Engström 2, Jan Sundström 2, Karl Salmelin 1, Tapio Tierala 1.

Ulosajot:
Tapio Tierala 3, Johan Engström 2, Fredrik Udd.

Varoitukset:
Tony Enholm, Tapio Tierala, Jani Huttunen.

Punaiset kortit:
Tapio Tierala.

Ottelun tähtipelaajat:
   Arthur Franck, SIF HC Westin tähtipelaajat SM-sarjassa »
Johan Grönholm, SIF
Joel Sjölund, HC West

Miesten SM-sarjan jokaisessa ottelussa valitaan ottelun kolmen, kahden ja yhden tähden pelaaja. Kauden päätteeksi eniten tähtiä keränneet pelaajat muodostavat SM-sarjan All Stars-kentällisen. Tähtien perusteella valitaan myös kuukausittain Kuukauden tähtipelaaja.

Joukkueenjohdon W-tähdistö:
   West Ladies

HC Westin joukkueenjohto valitsee kauden otteluissa epävirallisen oman tähdistönsä, omien kriteereidensä mukaan. Kauden päätteeksi useimman Ween keränneet pelaajat palkitaan ansaitsemallaan tavalla...

Ottelufaktat liiton tulospalvelussa »

Lisää ottelusta:
Hufvudstadsbladet 21.12.03 »

Vastapuolen versio:
SIF »

 

    
Tulospalvelu:
Otteluohjelmat, tulokset ja tilastot »
    
Otteluraportit 2003-2004 »
    
Tilastot SM-sarjassa 2003-2004 »
    
Tähdet SM-sarjassa 2003-2004 »
HC WEST 2004