Otteluraportit 2003-2004


Dennis hyödynsi Westin tekniset virheet
HC Dennis - HC West 27 - 24 (12 - 10)

[17.12.03]
West lähti nälkäisenä keskiviikkoillan kamppailuun. Olihan edellinen Dennis-kohtaaminen päättynyt niukkaan tappioon hyvän peliesityksen jälkeen. Lataus oli kohdallaan vaikka Samppalinnaan tultiinkin pikkaisen aikataulusta myöhässä.

Ensimmäisten minuuttien aikana paikkoja tuhlailtiin puolin ja toisin. West sai nopeammin juonesta kiinni ja siirtyi 0-2 johtoon Tony Enholmin ja Otto Reittilän maaleilla. Dennis heräsi kuitenkin pikku hiljaa ja joukkueet etenivät tasatahtia 5-5 lukemiin.

Ilman tällä kaudella surullisenkin tutuiksi tulleita teknisiä virheitä ja paikkojen tuhlailua Westillä olisi voinut olla jo mukava muutaman maalin johto. Puolustuksessa työnteko ja asenteet olivat kohdallaan ja hyökkäyksessä vauhti ja mielikuvitus riitti mainiosti. Mutta teknisten virheiden määrä oli taas anteeksiantamaton, eivätkä ne tähän loppuneet.

Denniksen vetämä kolmen maalin kaula kurottiin kuitenkin umpeen tilanteessa 10-10. Ensimmäisen puoliajan loppu sujui Dennisken komennossa ja tauolle lähdettiin kotijoukkueen 12-10 johdossa.

Toisen puoliajan alussa West sortui valitettavasti taas omiin virheisiinsä loistavista paikoista huolimatta. Dennis veti nopeasti kuuden maalin kaulan ja peli vaikutti ratkenneelta. Mutta ei - West heräsi taas. Sebastian Aarnion turhan jäähyn aikana vieraat kuroivat etumatkan lähes kiinni tilanteeseen 19-16. 57 minuutin kohdalla ero oli enää kaksi maalia ja Westillä oli kaikki saumat päästä tasoihin tai jopa ohi, mutta kun ei niin ei. Pari turhaa pallonmenetystä ja ottelu lipsui pizzapojille. Summerin soidessa taululla loisti lukemat 27-24.

Ottelun jälkeen Westin penkillä istui poikkeuksellisen happaman näköisiä pelimiehiä. Kaikkia potutti helppojen virheiden pilaama hyvä peliesitys. Saumat oli voittoon ja kahteen poikkeuksellisen tärkeään vieraspisteeseen. Positiivista oli kuitenkin Westin vauhdikas hyökkäyspeli ja ajoittain varsin hyvät puolustusotteet. Lisäksi Dennikselle annettiin taas kunnolla kampoihin mikä antaa toivoa jatkoa ajatellen.

Jan Sundström ja Christian Segersven olivat Westin ottelun hahmot. Sunen illan 7:s maali oli samalla uran 600. mestaruussarjamaali. Lauantaina West suuntaa taas Siuntioon vieraspisteiden metsästykseen.

HC Westin maalit:
Joel Sjölund 7, Jan Sundström 7, Tapio Tierala 4, Karl Salmelin 2, Otto Reittilä 2, Tony Enholm 1, Jani Huttunen 1.

Ulosajot:
Tapio Tierala

Varoitukset:
Tapio Terala, Jan Sundström, Johan Engström.

Ottelun tähtipelaajat:
   Joni Lindberg, HC Dennis HC Westin tähtipelaajat SM-sarjassa »
Margus Varik, HC Dennis
Christian Segersven, HC West

Miesten SM-sarjan jokaisessa ottelussa valitaan ottelun kolmen, kahden ja yhden tähden pelaaja. Kauden päätteeksi eniten tähtiä keränneet pelaajat muodostavat SM-sarjan All Stars-kentällisen. Tähtien perusteella valitaan myös kuukausittain Kuukauden tähtipelaaja.

Joukkueenjohdon W-tähdistö:
   Jan Sundström
Christian Segersven
Kalle Salmelinin bussiskabat

HC Westin joukkueenjohto valitsee kauden otteluissa epävirallisen oman tähdistönsä, omien kriteereidensä mukaan. Kauden päätteeksi useimman Ween keränneet pelaajat palkitaan ansaitsemallaan tavalla...

Ottelufaktat liiton tulospalvelussa »

Lisää ottelusta:
Turun Sanomat 18.12.03 »
Aboland.fi 18.12.03 » (på svenska)

Vastapuolen versio:
HC Dennis »

 

    
Tulospalvelu:
Otteluohjelmat, tulokset ja tilastot »
    
Otteluraportit 2003-2004 »
    
Tilastot SM-sarjassa 2003-2004 »
    
Tähdet SM-sarjassa 2003-2004 »
HC WEST 2004