Otteluraportit 2003-2004


SIF ja West tasasivat pisteet
SIF - HC West 18 - 18 (10 - 10)

[13.12.03]
Siuntion ja HC Westin välinen ottelu oli juuri niin tasainen kuin odottaa sopi, ja mitä lopputulos näyttää. Kahden hyvin puolustaneen joukkueen välinen kamppailu päättyi tasan 18-18 (10-10). Kyseessä on HC Westin ensimmäinen tasapeli SM-sarjassa kautta aikojen.

SIF tuli peliin ilman Marcus Sjöstedtiä, joilla oli paha flunssa. Myös Westillä antoi vastustajalleen tasoitusta kun riveistä puuttuivat Fredrik Udd ja Rasmus Wahl. Ottelun maalimäärä jäi harvinaisen pieneksi kahdesta syystä: Molemmat joukkueet puolustivat hyvin ja molemmat maalivahdit, Christian Segersven ja Anders Häggblom, pelasivat erittäin hyvin.

Kun ottelua oli pelattu 55 minuuttia, johti West vielä kolmella maalilla (18-15) mutta Siuntio pääsi kirimään kiinni Joel Sjölundin saatua erittäin kyseenalaisen jäähyn. Tony Enholm teki vielä lopussa yhden maalin mutta jostain kumman syystä maalia ei hyväksytty.

Ensimmäisellä puoliajalla Enholm heitti tehokkaasti ja oli joukkuensa paras pelaaja. Toisella puoliajalla kapteeni Joel Sjölund ja maalivahti Chride Segersven olivat parhaat. Kotijoukkueesta erottuivat edukseen Petri Jansson ja Anders Häggblom.

Joukkueet kohtaavat uudelleen jo tulevana lauantaina 20.12.03 kello 16:00, jälleen Siuntiossa. Välissä West ehtii toki käydä Turussa HC Denniksen vieraana. Ottelu pelataan Samppalinnan hallissa keskiviikkona 17.12.03 kello 18:30.

HC Westin maalit:
Joel Sjölund 7, Tony Enholm 5, Otto Reittilä 2, Johan Engström 2, Jani Huttunen 1, Thomas Lindström 1, Karl Salmelin -, Tapio Tierala -, Jan Sundström -, Richard Wahl -, Robert Portman -, Christian Segersven -, Rasmus Lunden -.

Ulosajot:
Joel Sjölund x 2, Johan Engström.

Varoitukset:
Tapio Tierala, Jani Huttunen.

Ottelun tähtipelaajat:
   Petri Jansson, SIF HC Westin tähtipelaajat SM-sarjassa »
Joel Sjölund, HC West
Anders Häggblom, SIF

Miesten SM-sarjan jokaisessa ottelussa valitaan ottelun kolmen, kahden ja yhden tähden pelaaja. Kauden päätteeksi eniten tähtiä keränneet pelaajat muodostavat SM-sarjan All Stars-kentällisen. Tähtien perusteella valitaan myös kuukausittain Kuukauden tähtipelaaja.

Joukkueenjohdon W-tähdistö:
   Joel Sjölund
Tony Enholm
Christian Segersven

HC Westin joukkueenjohto valitsee kauden otteluissa epävirallisen oman tähdistönsä, omien kriteereidensä mukaan. Kauden päätteeksi useimman Ween keränneet pelaajat palkitaan ansaitsemallaan tavalla...

Ottelufaktat liiton tulospalvelussa »

Lisää ottelusta:
Västra Nyland 14.12.03 »

Vastapuolen versio:
SIF »

 

    
Tulospalvelu:
Otteluohjelmat, tulokset ja tilastot »
    
Otteluraportit 2003-2004 »
    
Tilastot SM-sarjassa 2003-2004 »
    
Tähdet SM-sarjassa 2003-2004 »
HC WEST 2004