Otteluraportit 2003-2004


Niukka tappio Dennikselle
HC West - HC Dennis 20 - 23 (10 - 11)

[30.11.03]
HC West esitti kauden parasta puolustuspeliä adventtisunnuntaina Luolassa. Tämä yhdessä Christian Segersvenin mahtitorjuntojen kanssa riitti kiusaamaan sarjajohtaja Dennistä, mutta ei kuitenkaan aivan voittoon. West kaatui hyökkäyspään tehottomuuteen ja luvattoman suureen teknisten virheiden määrään, joita kertyi ottelun aikana kaikkiaan 23. Ottelu kuitenkin osoitti, että West pystyy haastamaan myös Suomen huippujoukkueita. Loppunumeroiksi kirjattiin 20-23, taukolukemat olivat 10-11.

Ottelun hahmo oli eittämättä veskari Cride Segersven. Muun muassa kolmen pilkkutorjunnan ansiosta hänet palkittiin Helsingin Pyttykerhon lahjoittamalla palkinnolla ottelun parhaana pelaajana. Hyökkäyspäässä kunnostautuivat Fredrik Udd ja Joel Sjölund.

Lisäksi West 2 nostettu Jani Huttunen, joka pelasi uransa ensimmäisen SM-sarjaottelun, osoitti kerrassaan esimerkillistä taistelutahtoa niin hyökkäyspäässä kuin puolustuksessakin. Janilla on kyky herättää joukkueen taisteluhenkeä ja hän tulee sen vuoksi olemaan tärkeä lenkki Westin jatkoa ajatellen.

Ottelu eteni tasaisena kautta linjan. Dennis repäisi ajoittain kolmen maalin johdon, mutta West kuroi eron umpeen kerta toisensa jälkeen. Ongelmaksi muodostui usein kuitenkin hyökkäyspään tehottomuus sillä seurauksella, että ratkaisuja piti hakea huonoista paikoista passiivisen pelin uhan alla. Kun peliä oli pelaamatta kahdeksan minuuttia, oltiin vielä tasoissa tilanteessa 18-18 mutta Dennis kiri 19-22 johtoon 28 minuutin kohdalla ja ottelu oli selvä.

Kaiken kaikkiaan ottelu osoitti, että West on löytämässä pelivireen. Murheenkryyni on kuitenkin edelleen hyökkäyspään tehottomuus.

Ennen ottelun alkua Mona Försström palkittiin Helsingin Pyttykerhon ja Helsingin Sanomien komealla palkintopokaalilla. Mona valittiin kaikkien palloilulajien vuoden 2003 parhaaksi tuomariksi. Mainio saavutus joka antaa mainetta koko lajille. Onnea Mona!

HC Westin maalit:
Fredrik Udd 6, Joel Sjölund 5, Tapio Tierala 4, Richard Wahl 2, Jani Huttunen 1, Tony Enholm 1, Johan Engström 1.

Ulosajot:
Richard Wahl, Tony Enholm, Jani Huttunen, Johan Engström.

Varoitukset:
Johan Engström, Rasmus Wahl, Joel Sjölund.

Ottelun tähtipelaajat:
   Christian Segersven, HC West HC Westin tähtipelaajat SM-sarjassa »
Jan Stolt, HC Dennis
Margus Varik, HC Dennis

Miesten SM-sarjan jokaisessa ottelussa valitaan ottelun kolmen, kahden ja yhden tähden pelaaja. Kauden päätteeksi eniten tähtiä keränneet pelaajat muodostavat SM-sarjan All Stars-kentällisen. Tähtien perusteella valitaan myös kuukausittain Kuukauden tähtipelaaja.

Joukkueenjohdon W-tähdistö:
   Christian Segersven
Jani Huttunen
Puolustuspeli

HC Westin joukkueenjohto valitsee kauden otteluissa epävirallisen oman tähdistönsä, omien kriteereidensä mukaan. Kauden päätteeksi useimman Ween keränneet pelaajat palkitaan ansaitsemallaan tavalla...

Helsingin Pyttykerhon kunniapokaali ottelun parhaalle pelaajalle: Christian Segersven

Ottelufaktat liiton tulospalvelussa »

Lisää ottelusta:
Turun Sanomat 1.12.03 »

Vastapuolen versio:
HC Dennis »

 

    
Tulospalvelu:
Otteluohjelmat, tulokset ja tilastot »
    
Otteluraportit 2003-2004 »
    
Tilastot SM-sarjassa 2003-2004 »
    
Tähdet SM-sarjassa 2003-2004 »
HC WEST 2004