Otteluraportit 2003-2004


West jatkaa cupissa
HC West - Arsenal 31 - 22 (15 - 7)

[22.11.03]
HC West selvitti tiensä Suomen cupin puolivälieriin kukistamalla neljännesvälieräottelussaan Arsenalin maalein 31-22 (15-7). Itse ottelu ei ollut kovinkaan kummoista käsipalloviihdettä, mutta kuin yleisöä ei juurikaan ollut niin se ei päässyt haittaamaan.

Peli oli tasainen 25 minuuttia, jonka jälkeen West meni menojaan. West johti 7-6 jonka jälkeen nykäistiin kahdeksan maalia putkeen ja tilanne oli jo 15-6. Vaikka Arsenal aloitti toisen puoliajan paremmin, niin Westillä oli koko ajan homma hanskassa. Ero oli koko ajan ainakin 6 maalia.

Westin maalivahdit Christian Segersven ja Rasmus Lundén pelasivat molemmat erittäin hyvin ja kuuluivat Westin parhaimistoon. Joukkueen kapteeni Joel Sjölund oli myös hyvässä vireessä ja teki 7 maalia. Nuori Rasmus Wahl pelasi hyvän ottelun ja pääsi niin ikään tekemään 7 maalia. Vierasjoukkueen ja ehkä koko ottelun paras pelaaja oli Nico Weckström, joka heitti 11 maalia.

HC Westin seuraava ottelu pelataan keskiviikkona 26.11. kello 19.30 kuin ÅIFK tulee kylään. Ottelu on erittäin tärkeä joten kaikki kannustamaan!

HC Westin maalit:
Joel Sjölund 7, Rasmus Wahl 7, Tony Enholm 4, Fredrik Udd 3, Otto Reittilä 3, Karl Salmelin 2, Tapio Tierala 2, Johan Engström 2, Jan Sundström 1.

Joukkueenjohdon W-tähdistö:
   Christian Segersven
Rasmus Wahl
Joel Sjölund

HC Westin joukkueenjohto valitsee kauden otteluissa epävirallisen oman tähdistönsä, omien kriteereidensä mukaan. Kauden päätteeksi useimman Ween keränneet pelaajat palkitaan ansaitsemallaan tavalla...

Ottelufaktat liiton tulospalvelussa »

Vastapuolen versio:
Arsenal »

 

    
Tulospalvelu:
Otteluohjelmat, tulokset ja tilastot »
    
Otteluraportit 2003-2004 »
HC WEST 2004