Otteluraportit 2003-2004


Westille tärkeä kotivoitto Siuntiosta
HC West - SIF 25 - 24 (14 - 9)

[18.10.03]
West otti makean ja äärettömän tärkeän voiton Siuntiosta kotihallissaan lauantaina. Kotijoukkue hallitsi peliä mielen määrin ensimmäiset 45 minuuttia, mutta sitten osat vaihtuivat ja Siuntio kiri rinnalle ja jopa ohi. Tilanteessa 24-24 Westille tuomittiin rankkari, jonka Toni Kallio pisti varmasti verkon perukoille. Aikaa tasoittamiseen Siuntion pojilla oli lähes minuutti, mutta summeri kajahti Luolassa ja vapautti Westin voitonjuhliin. Siuntion pyristelyt päättyivät Niklas Holmbergin niukasti ohi menneeseen alaheittoon.

Ensimmäisen puoliajan hahmo oli Tapio Tierala. Mies pisti verkot tötterölle oikein olan takaa ja maalit olivat toinen toisiaan komeampia. Myös Cride Segersven Westin maalissa onnistui mukavasti. Jan Sundström puolusti mahtavasti pelättyä Marcus Sjöstedtiä vastaan ja piti huolen siitä että "Hämy" jäi vanhassa kotihallissaan vain 3 maaliin. Puoliajan ensimmäinen vartti edettiin miltei tasoissa, mutta sitten West kiri 14-9 taukojohtoon.

Ensimmäisen puoliajan merkillisin saldo oli Siuntion joukkueen kolme varoitusta suunsoitosta. Nimensä pöytäkirjaan kirjauttivat huutamalla niin Marcus Sjöstedt, Anders Häggblom kuin valmentaja Mikael Westerholmkin.

Toisella puoliajalla vieraat alkoivat keskittyä pelaamiseen ja kun Westin hyökkäyspeli takkuili, SIF sai mahdollisuuden helppoihin vastaiskumaaleihin. Helppojen teknisten virheiden jälkeen verkko soi usein omassa päässä. Tilanne tasoittui tasoittumistaan, ja 4 minuuttia ennen loppua vieraat ehtivät jo käydä johdossakin.

Ottelun ratkaisijaksi nousi Westin kapteeni Joel Sjölund, jonka kahden yksilösuorituksen ansiosta pisteet lopulta päätyivät isännille. Ensin elintärkeä 24-24 tasoitus ja seuraavassa hyökkäyksessä röyhkeä läpiajo, josta seuranneen rankkarin Toni Kallio toimitti verkon perille.

Ottelun tähtipelaajat:
   Tapio Tierala, HC West HC Westin tähtipelaajat SM-sarjassa »
Patrik Grönberg, SIF
Joel Sjölund, HC West

Miesten SM-sarjan jokaisessa ottelussa valitaan ottelun kolmen, kahden ja yhden tähden pelaaja. Kauden päätteeksi eniten tähtiä keränneet pelaajat muodostavat SM-sarjan All Stars-kentällisen. Tähtien perusteella valitaan myös kuukausittain Kuukauden tähtipelaaja.

Ottelufaktat liiton tulospalvelussa »

Lisää ottelusta:
Västra Nyland 19.10.03 »

Vastapuolen versio:
SIF »

 

    
Tulospalvelu:
Otteluohjelmat, tulokset ja tilastot »
    
Otteluraportit 2003-2004 »
    
Tilastot SM-sarjassa 2003-2004 »
    
Tähdet SM-sarjassa 2003-2004 »
HC WEST 2004