Tiedotteet 2015


Stanley Security ja HC West edistämään turvallisuutta yhdessä
[12.8.15]
Stanley Security ja HC West ovat sopineet yhteistyöstä tulevalle kaudelle. Yhteistyö tuo Stanleylle vahvan näkyvyyden kaikissa Westin kotimaisissa ja kansainvälisissä ottelutapahtumissa. Sopimuksen myötä Stanley on myös Westin uusi pääyhteistyökumppani.

HC Westin puheenjohtaja Kristoffer Aspelin on ymmärrettävästi tyytyväinen. "Turvallisuus on Westille aina tärkeä asia ja olen erityisen kiinnostunut tehostamaan kulunvalvontaa omassa puolustuspäässämme", toteaa Aspelin leveästi hymyillen.

Stanley Securityn Suomen ja Ruotsin maajohtaja Kettil Stenberg on niin ikään innostunut yhteistyöstä. "Käsipallo on viihdyttävä, vauhdikas laji ja minulle henkilökohtaisesti lähellä sydäntä", Stenberg kommentoi yhteisen tekemisen tiivistymistä.

Yhteistyö alkoi jo viime keväänä, jolloin Stanley oli näkyvästi mukana myös Suomen maajoukkueen ja SM-liigan finaalien TV-otteluissa. Urheiluyhteistyö ei ole yhtiölle muutenkaan vierasta, sillä yrityksen yhteistyökumppaneista löytyy muun muassa FC Barcelona.

Lisätietoja
Stanley Security Oy toimittaa kokonaisvaltaisia ja innovatiivisia palveluratkaisuja asiakkaille, joille turvallisuus on tärkeää. Stanley Security Oy on täyden palvelun turvatalo, jonka ratkaisut perustuvat nykyaikaisiin teknisiin järjestelmiin ja palveluihin sisältäen kulunvalvonta-, kameravalvonta-, rikosilmoitin-, paloturva-, tuotesuojaus-, henkilöturva- ja äänievakuointijärjestelmiä. Olemme osa globaalia Stanley Black & Decker -konsernia. Suomessa Stanley Security Oy on teknisten turvaratkaisujen ja järjestelmäpalveluiden markkinajohtaja.

HC West ry on Suomen johtavia käsipalloseuroja. Kaksitoistavuotisen taipaleen aikana seura on mm. kerännyt kahdeksan miesten SM-liigamitalia, joista kaksi kultaista. Seura tekee läheistä yhteistyötä Grankulla IFK:n kanssa, eteenkin junioririntamalla.

Yhteystiedot
Stanley Security Oy:
Kettil Stenberg, kettil.stenberg@sbdinc.com

HC West ry:
Kristoffer Aspelin, kristoffer.aspelin@seb.fi

Aiheeseen liittyviä linkkejä:
Stanley Security »


    
HC WEST 2004