Tiedotteet 2015


Koskuen mietteitä Islanti-ottelun aattona
[5.8.15]
Harjoitusottelu

HC West - Islannin P96

Kauniaisten Luolassa
torstaina 6.8. kello 18:00

Islannin P96 maajoukkue piipahtaa matkallaan kohti Jekaterinburgia Suomessa ja Kauniaisissa, jossa joukkueen virittää kisakuntoonsa HC West. Westin valmentaja Mikko Koskue odottaa joukkueensa ensimmäisestä harjoituspelistä mielenkiintoista tapahtumaa.

"Meille toki ajankohta on hieman liian aikainen, vähän rampana lähdetään peliin. Olemme ehtineet vetämään vasta neljä pallotreeniä kesän fysiikkatreenien ja omatoimijakson jälkeen ja viime viikon sairastelujen ym. takia suurin osa ollut mukana vasta kaksi kertaa pallon kanssa. Silti halusimme ehdottomasti käyttää mahdollisuuden pelata kansainvälistä ja mielenkiintoista vastustajaa vastaan."

Islanti sen sijaan on treenannut koko kesän pallon kanssa valmistautuessaan avoimiin EM kisoihin ja perjantaina Venäjällä alkaviin MM-kisoihin, joten varsin valmista peliä heiltä on odotettavissa. Taskussa on neljän viikon takaa European Openin voitto, samassa turnauksessa Koskuen valmentama Suomen joukkue sijoittui hienosti yhdeksänneksi.

"Islanti on tiivis ja tekninen joukkue, pelaa hyvällä tempolla. Joukkueen johtohahmo on vasen pakki Egil Magnusson, joka siirtyy MM-kisojen jälkeen Tanskaan Team Tvis Holtebroon, jota valmentaa Patte Westerholm ja joka on myös Jac Karlssonin uusi seura. Hauska yhteensattuma, että Egil on minun omilta Saksan ajoiltani parhaan pelikaverini Magnus Sigurdssonin poika, ja minä olin aikanaan Egilille usein lapsenvahtina ja itse asiassa hänen ensimmäinen valmentajakin käsipallossa. Pieni on maailma, kun hän nyt reiluna kaksimetrisenä juoksee meitä vastaan Luolassa."

Lisää aiheesta:
HC West sparraa Islannin nuorten maajoukkuetta »
Islannin Käsipalloliitto »
Men's Youth World Championship, RUS 2015 »


    
HC WEST 2004