Tiedotteet 2015


Kauden 2015-16 joukkue hyvää vauhtia rakentumassa
[24.4.15]
Vaikka kuluva kausi on vielä kesken ja joukkueen tähtäin tulevissa pronssipeleissä, on HC Westin johdon katse jo vahvasti tulevaisuudessa. Mikko Koskueen päävalmentajasopimus julkistettiin jo aikaisemmin ja hän saa avukseen seurassa valmentajana jatkavan Mikael Westerholmin.

"Olemme ylpeitä ja iloisia voidessamme todeta että joukkueen runko pysyy tavoitteiden mukaisesti hyvin kasassa ja että voimme julkistaa jo tässä vaiheessa pari lisäystä ryhmään", toteaa seuran puheenjohtaja Kristoffer Aspelin.

Uusista pelaajista voidaan tässä vaiheessa julkistaa Porvoon Akilleksesta Westiin siirtyvät maalivahti Atte Pakarinen ja vasemmalla kenttäpuoliskolla pelaava Simon Blomfeldt. Molemmat kuuluvat P96-maajoukkueen peruskalustoon ja ovat vielä ensi kauden A-juniori-ikäisiä. Kaksikko aloittaa kesällä asepalveluksen ja valitsivat Kauniaisen seuraavaksi kehitysaskeleekseen urallaan.

Lisäksi West neuvottelee vielä muutaman nykyisen pelaajan sekä parin kovatasoisen täsmävahvistuksen kanssa. Joukkueen lopullisesta kokoonpanosta tiedotamme myöhemmin kevään aikana.

Kuva: FSC Media, Riku Flink.
Sam Kihlstedt (vasemmalla), Fredrik Forss (14) ja Stefan Thilman (taustalla) jatkavat HC Westissä ensi kaudellakin. (Kuva: FSC Media, Riku Flink)

HC Westin pelaajat kaudella 2015-16
(Tilanne 24.4.15)

Maalivahdit:
  1 Albert Georgs
24 Stefan Thilman
30 Atte Pakarinen
Kenttäpelaajat:
  3 Simon Blomfeldt
  4 Sami Silfver
  5 Jonathan Berg
  6 Patrik Lång
  7 Sam Kihlstedt
  8 Wilhelm Hammarberg
  9 Alexander Lång
10 Oscar Berglund
14 Fredrik Forss
15 Benjamin Nyman
17 Anders Genberg
18 Axel Carlander
21 Sten Toomla
22 Albert Rehnberg
33 Miro Koljonen
Valmentajat:
Mikko Koskue
Mikael Westerholm

Maskotti:
Edelläkävijä-leijona

Tietoa seurasta:
HC West on yksi Suomen menestyksekkäimmistä käsipalloseuroista joka haluaa tarjota eritoten nuorille lupaaville pelaajille parhaan mahdollisen ponnahduslaudan maajoukkueeseen ja kansainvälisille kentille. Westin tavoite on olla Suomen mielenkiintoisin käsipalloseura, jossa urheilullinen menestys, suomalaisen käsipallon ja yksilöiden kehittäminen on hyvässä tasapainossa.

Lisätietoja:
Christian Segersven
Puh: 050-311 2486
Email: christian.segersven@tieto.com

Kristoffer Aspelin
Puh: 044-906 0887
Email: kristoffer.aspelin@seb.fi


    
HC WEST 2004