Tiedotteet 2015


Sten Toomla maaliskuun tähtipelaaja
[1.4.15]
Kuva: Jyri Laitinen
Sten Toomla on noussut kevätkaudella HC Westin tehokkaimmaksi pelaajaksi. Kuva: Jyri Laitinen.

HC Westin oikea pakki Sten Toomla on valittu SM-liigan maaliskuun 2015 tähtipelaajaksi. Virolaisvasuri saalisti maaliskuussa peräti 11 LähiTapiolan tähteä oltuaan kentän vakuuttavin pelaaja kolmessa ottelussa. Toomla teki kuudessa ottelussa peräti 42 maalia ja siivitti omalta osaltaan Westin välieriin.

Toomla oli maaliskuussa ylivoimainen sillä toiseksi sijoittuneet Miro Koljonen, Cocksin Vitalie Nenita ja Dickenin Mikael Mäkelä keräsivät kukin "vain" kuusi tähteä.

Toomla on ensimmäinen Westin pelaaja kuukauden tähtenä sitten joulukuun 2013, jolloin Richard Sundberg valittiin Joacim Bromanin ja Tuomas Laitisen ohella. Kaikkiaan titteli tuli HC Westiin nyt 24:nnen kerran. Eniten valintoja on Benny Bromanilla (6), Tapio Tieralalla (5) ja Richard Sundbergilla (4).

Maaliskuu oli muutenkin hyvä kuukausi Westille sillä joukkue voitti kaikki pelaamansa, sekä kolme runkosarja- että kolme puolivälieräotteluaan. Tähtiä keräsi Tooomlan lisäksi peräti seitsemän pelaajaa: Miro Koljonen 6, Roman Protsenko 5, Fredrik Forss 4, Stefan Thilman 2 sekä Jan Hagman, Albert Lindholm ja Sam Kihlstedt yhden.

HC Westin tähtipelaajat SM-sarjassa 2014-2015 »


    
HC WEST 2004