Tiedotteet 2014


Anders Genbergin kausi päättyi loukkaantumiseen
[27.11.14]
Kuva: Jyri Laitinen
Anders Genberg

HC Westin Suomen cupin surullisessa Cocks-ottelussa viime lauantaina vakavan jalkavamman saaneen pelinrakentajan Anders Genbergin pohje- ja sääriluu on leikattu onnistuneesti ja mies kulkee vasuri kipsissä seuraavat viikot.

Päävalmentaja Mikael Källman kommentoi tilannetta seuraavasti: "Anders on parantanut otteitaan ja kehittynyt jatkuvasti, ollut aloituksen miehiä ja erittäin arvokas pelaaja meille eli tämä on todella paha takaisku meille. Tärkeintä on kuitenkin Andersin terveys ja olemme erittäin iloisia siitä että leikkaus sujui hyvin."

Anqa ehti tällä kaudella pelata 9 SM-liigaottelua joissa hän teki 34 maalia. Kaikkiaan hän on pelannut HC Westissä 104 SM-ottelua ja tehnyt 236 maalia. Tähtipelaajakisassa Genberg on kerännyt Sami Silfverin jälkeen toiseksi eniten tähtiä joukkueesta.

Lauantain ottelu verotti Westin rivejä harvinaisen rankasti. Genbergin lisäksi vammojaan parantelevat myös Alexander Lång, Miro Koljonen sekä Sami Silfver.

HC Westin seuraava ottelu pelataan lauantaina 29.11. kun liiganelosen vieraaksi Luolaan saapuu pykälää heikommalla sijalla oleva BK-46. Ottelu alkaa kello 16:00. Nyt jos koskaan West tarvitsee yleisön kannustusta, tule siis mukaan täyttämään puuttuvien pelaajien jättämä aukko!

Kuva: Touchdown
Kuva: Touchdown

    
HC WEST 2004