Tiedotteet 2014


Käsipalloliitto palkitsi vuoden parhaat
[29.5.14]
SM-liigan All Stars-joukkue 2013-2014:

MV: Evgen Umovist (Cocks)
V6: Teemu Tamminen (Cocks)
K6: Antti Rogenbaum (Cocks)
O6: Anton Rémy (Dicken)
V9: Richard Sundberg (HC West)
K9: Benny Broman (Dicken)
O9: Kristo Järve (Cocks)

Richard Sundberg ja kevään ajan Westiä vahvistanut Sergiy Shevchenko palkittiin HC Westistä kauden 2013-2014 aherruksistaan.

Sundbergille lohkesi paikka SM-liigan All stars-miehistöstä ja Shevchenko pokkasi vuoden parhaalle maalintekijälle osoitetun Jan Rönnberg -palkinnon tehtyään Akillekselle ja Westille yhteensä 179 runkosarjamaalia.

Vuoden parhaan pelaajan sekä puolustajan tittelit menivät Cocksin Kristo Järvelle, samasta seurasta tulee myös paras maalivahti Evgen Umovist, tähtipelaaja Teemu Tamminen ja vuoden seuraihminen Jari Viita. Vuoden käsipalloteoksi valittiin Cocksin selviytyminen 8 parhaan joukkoon EHF Challenge Cupissa.

Vuoden nuoreksi pelaajaksi valittiin BK-46:n Oliver Helander ja vuoden valmentajaksi SIF:n pronssille luotsannut liigadebytantti Kaj Hagman. Dicken jatkaa SM-liigan Fair play joukkueena ja pyyteettömän työn palkinto myönnettiin SIF:n Maarit Tallgrenille. Vuoden tuomaripari on Jan-Erik Leandersson-Mikael Lindroos ja yleisöäänestyksellä valittu vuoden nuori tuomari on Ian Martin.

Aiheeseen liittyviä linkkejä:
Käsipalloliiton vuoden valinnat 2014 »

Lisää aiheesta:
HC Westin henkilökohtaiset ennätykset »


    
HC WEST 2004