Tiedotteet 2014


Sundberg, Broman ja Laitinen joulukuun tähtipelaajat
[9.1.14]
Kuva: Mikko Horsmanheimo
Richard Sundberg valittiin SM-liigan kuukauden tähtipelaajaksi toisen kerran tällä kaudella.

SM-liigan joulukuun tähtipelaajapalkinto meni jakoon ennenkuulumattomasti peräti kolmen pelaajan kesken. Dickenin Joacim Broman, Atlaksen Tuomas Laitinen ja HC Westin Richard Sundberg keräsi kukin kolmesta ottelusta viisi tähteä. Kokaan aiemmin ei tähtipelaajavalinnoissa olla jouduttu kolmen pelaajan palkitsemiseen.

Valituista Westin entisen ja Dickenin nykyisen kapteenin Joacim Bromanin kohdalle valinta on uran ensimmäinen ja Atlaksen kapteenille titteli on uran kolmas, aiemmin Laitinen on valittu helmikuussa 2012 ja marraskuussa 2011. Kaikki kolme ovat myös mukana Suomen MM-karsintajoukkueessa.

Sundbergiin valinta osui nyt kaikkiaan neljännen kerran ja tällä kaudella toisen kerran. Tämän kauden tähtirohmu on maalintekijätilaston kakkonen tehtyään 12 ottelussa 86 maalia.

Lisäksi Ricken panos kaikkensa antavana ja periksiantamattomana puolustuspelaajana on huomattu, myös tuomareiden toimesta sillä toimelias 21-vuotias takamies on kerännyt Westin 41 kaksiminuuttisista kunnioitettavat 17.

Sundbergin ohella Westin pelaajista palkittiin joulutähdillä Joona Raerinne (4), Sten Toomla (3) ja Theodotos Christou (2 tähteä).

HC Westin tähtipelaajat SM-sarjassa 2013-2014 »


    
HC WEST 2004