Tiedotteet 2014


Suomen joukkue Liettuaa vastaan
[1.1.14]
Suomen käsipallomaajoukkue lähtee MM-karsintaotteluun Liettuaa vastaan pitkälti kotimaisin voimin. Lukuisten loukkaantumisten takia Mikael Källman on saanut mukaan ulkomailta vain kolme Norjan pääsarjassa pelaavaa ammattilaista.

Westin pelaajista on kutsu käynyt neljälle miehelle: Richard Sundberg ja Joona Raerinne vastaavat heittovoimasta, kuuden metrin miehiä ovat maajoukkuekapteeni Miro Koljonen ja sentteri Fredrik Forss.

Mielenkiintoinen debytantti on SIF:n ja P94-maajoukkueen pelinrakentaja Anton Luuppala, joka alkuvuodesta on noussut mukaan A-maajoukkuerinkiin.

Maalivahdit: Ville Nordqvist (ÅIFK), Mikael Mäkelä (Dicken), Tuomas Laitinen (Atlas).

Viivapelaajat: Leonel Ojala (Elverum Håndball, NOR), Fredrik Forss (HC West).

Laiturit: Miro Koljonen (HC West), Anton Remy (Dicken), Teemu Tamminen (Cocks), Joakim Broman (Dicken).

Takapelaajat: Andreas Rönnberg (Elverum Håndball, NOR), Oscar Kihlstedt (Stord HK, NOR), Richard Sundberg (HC West), Benny Broman (Dicken), Olli-Pekka Korpimäki (BK-46), Joona Raerinne (HC West), Anton Luuppala (SIF)

Maajoukkue viimeisteli kuntoaan viime maanantaina Virossa jossa isäntä oli maalin verran parempi 28-27 (13-10). Richard Sundberg oli Suomen paras maalintekijä kahdeksalla maalilla. Andreas Rönnberg osui seitsemästi

Lisää aiheesta:
MM-2015 karsinnat (EHF) »
Liettuan Käsipalloliitto


    
HC WEST 2004