Tiedotteet 2013


Käsipalloliitto palkitsi Espoossa
[16.6.13]
SM-liigan All Stars-joukkue 2012-2013:

MV: Thomas Lindström (HC West)
V6: Teemu Tamminen (Cocks)
K6: Antti Rogenbaum (Cocks)
O6: Miro Koljonen (HC West)
V9: Benny Broman (Dicken)
K9: Timmy Thor (Dicken)
O9: Kristo Järve (Cocks)

Thomas Lindström ja Miro Koljonen valtasivat paikat päättyneen SM-liigan All Stars-miehistössä kun Finnhandball Gala 2013 paketoi kauden 2012-2013 Espoossa. Kolmas Westin palkittu pelaaja oli Anders Genberg Kauden komeetta-nimityksellään.

Cocksin Teemu Tamminen valittiin All Starsin vasemmaksi laidaksi, vuoden miespelaajaksi (Mikael Källman-palkinto), vuoden LähiTapiola-tähtipelaajaksi ja mies pokkasi myös Jan Rönnbergin nimeä kantavan parhaan maalintekijän palkinnon.

Vuoden nuori pelaaja oli SIF:n Anton Luuppala, vuoden valmentajaksi arvostettiin HIFK:n Kenneth Bäcklund ja parhaaksi puolustajaksi Cocksin mestariksi ohjannut Kristo Järve. Vuoden maalivahti on Dickenin Patrik Roslander ja Dicken on myös SM-liigan Fair play joukkue ja seuran puheenjohtaja Christoffer Strandell vuoden seurajohtaja.

Vuoden käsipallotekona palkittiin Käsipalloliiton sponsorin Turvakolmion Live Streamaus, pyyteettömän työn palkinnon sai pitkän päivätyön käsipallossa tehnyt Päivi Mitrunen. Vuoden tuomaripari on Jan-Erik Leandersson-Mikael Lindroos.

Aiheeseen liittyviä linkkejä:
Käsipalloliiton vuoden valinnat 2013 »

Lisää aiheesta:
HC Westin henkilökohtaiset ennätykset »


    
HC WEST 2004