Tiedotteet 2013


SM-lisenssit myönnetty kaudelle 2013-14
[14.6.13]
Suomen Käsipalloliiton lisenssitoimikunta on myöntänyt yhdeksän miesten SM-liiga lisenssiä ja kahdeksan naisten SM-sarjalisenssiä.

"Olemme vuosi vuodelta vaatimassa enemmän, mutta tiedämme myös että lisenssijärjestelmä muokkaa seuroistamme parempia pitkällä tähtäimellä. Mielestäni olemme oikealla tiellä ja lisenssijärjestelmä on osoittautunut hyväksi ohjaustyökaluksi. Pääsarjaseurojemme talous on terveellä pohjalla toimintaan nähden, mutta aina löytyy kehitettävää. Naisten puolella Kauniaisten luopuminen tuli tietoon ajoissa, joten pystyimme reagoimaan hyvissä ajoin. GrIFK:n tapauksessa oli kyseessä johtavien nuorten pelaajien siirtyminen ulkomaille ja kokeneiden lopettaminen, jolloin seurajohto katsoi paremmaksi siirtyä pelaamaan alemmalle sarjatasolle", kommentoi Käsipalloliiton toiminnanjohtaja Tomi Puikkonen.

Miesten SM-liigan myönnetyt lisenssit: Cocks (Riihimäki), Dicken (Helsinki), HC West (Kauniainen), BK-46 (Karjaa), Atlas (Vantaa), HIFK (Helsinki), SIF (Siuntio), ÅIFK (Turku), Akilles (Porvoo).

Naisten SM-sarjan myönnetyt lisenssit: HIFK (Helsinki), BK-46 (Karjaa), Dicken (Helsinki), ÅIFK (Turku), Sparta (Helsinki), SIF (Siuntio), KyIF (Kirkkonummi), Atlas (Vantaa).

GrIFK luopui SM-sarjapaikastaan ja näin ollen ei hakenut SM-sarjalisenssiä kaudelle 2013-2014.


    
HC WEST 2004