Tiedotteet 2013


GrIFK:n naiset luopuu SM-sarjapaikastaan
[4.6.13]
Käsipalloilu pääsarjatasolla jää ensi kaudella HC Westin varaan Kauniaisissa. Keväällä SM-hopealle sijoittuneen GrIFK:n naisten joukkue ilmoitti luopuvansa sarjapaikastaan kaudelle 2013-2014. Vetäytymisen syyksi seura ilmoitti pelaajasiirtojen ja lopettamisen aiheuttaman pelaajakadon.

Aukon täyttäminen juniori-ikäisillä ei GrIFK:n puheenjohtaja Dan Berglundin mukaan ollut järkevää. "Ryhmän keski-ikä olisi jäänyt niin alhaiseksi että olisi väärin heitä kohtaan ilmoittaa joukkue SM-sarjaan."

Grankulla IFK Käsipallo ry;n tiedote:
Kuluneen kauden jälkeen GrIFK:n menestyksekkään naisjoukkueen runko päätti joko siirtyä ulkomaille pelaamaan tai pitää taukoa käsipallosta. Tästä johtuen joukkueen keski-ikä jäi hyvin alhaiseksi joten päätimme olla hakematta lisenssiä naisten SM-sarjaan. Tähtäämme nyt uuden joukkueen rakentamiseen seuran nykyisten A- ja B-tyttöjen ympärille niin että meillä mahdollisimman pian taas on joukkue naisten korkeimmalla tasolla. Jotta osa pelaajista kuitenkin voisi pelata naisten SM-sarjassa ovat GrIFK ja Sjundeå IF solmineet yhteistyösopimuksen tulevan kauden osalta.

Gustaf Ahlroos jatkaa GrIFK Käsipallon juniorivalmennuspäällikkönä ja hän ottaa myös vastuun A-tyttöjen valmennuksesta. Michaela ja Carolina Böckelman vastaavat B-tyttöjen valmennuksesta.

Yst terv
Dan Berglund


    
HC WEST 2004