Tiedotteet 2013


Söderholm ja Sandell HC Westin Veikkausvieraat
[11.3.13]
HC Westin keskiviikkoinen SM-liigan runkosarjan kotiottelu HIFK:ta vastaan on Veikkauksen kierroksen peli. Ottelu on Veikkauksen tulosvedon kohteena ja julkkisvedonlyöjäksi on lupautunut kaksi Kauniaisista lähtöisin olevaa huippu-urheilijaa, HIFK:n jääkiekkojoukkueen varakapteeni Toni Söderholm ja Suomen alppihiihdon kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Marcus Sandell.

Kuva: www.hifk.fi
Toni Söderholm
Jääkiekkoilija Toni Söderholm
Toni Söderholm pelaa kahdeksatta SM-liigauttaan, ja on aina edustanut HIFK:ta. Lisäksi 34-vuotiaalla puolustajalla on plakkarissaan mm. kaksi kautta sekä Sveitsin että Ruotsin liigassa.

Suomen A-maajoukkueessa Söderholm on pelannut kahdet MM-kisat, joista toisesta kotiintuomisina oli MM-hopeaa. Mies on kunnostautunut myös TV-kommentaattorina ja jääkiekkobloggarina.

HIFK:n riveissä Söderholm voitti vuonna 2011 Suomen mestaruuden ja palkittiin pudotuspelien parhaana pelaajana Jari Kurri-palkinnolla. Seuraavalla kaudella hän voitti SM-liigan puolustajien pistepörssin.

Kuva: www.marcussandell.com
Marcus Sandell
Alppihiihtäjä Marcus Sandell
25-vuotias Marcus Sandell on kuulunut Suomen alppihiihtomaajoukkueeseen jo kymmenen vuoden ajan. Vuonna 2007 hän voitti nuorten MM-hopeaa suurpujottelussa.

Sandell on kiertänyt alppihiihdon Maailman cupia vuodesta 2006, parhaana saavutuksenaan viime helmikuussa Garmisch-Partenkirchenin suurpujottelun neljäs sija. Super-G:ssä Sandellin paras sijoitus on toistaiseksi 12.

Grankulla IFK:ta edustava sinnikäs Sandell loukkaantui vakavasti kaaduttuaan pahasti Itävallassa syksyllä 2009, mutta toipui nopeasti ja hän oli mukana vuoden 2010 Vancouverin Olympialaisissa.

Julkkistulosvedon tuotto SOS-Lapsikylälle
Veikkauksen Julkkistulosvedossa vieras veikkaa 20 eurolla ottelun lopputulosta ja mahdolliset tuotot käytetään kunkin seuran valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen. HC Westin valitsema kohde on SOS-Lapsikylä, joka tekee arvokasta työtä lastensuojelun saralla.

Tonin ja Marcuksen veikkaukset selviää keskiviikkona.

SOS-Lapsikylä

on vuodesta 1962 Suomessa toiminut lastensuojelun palveluita tarjoava yhdistys. Se on kansainvälisen, vuonna 1949 Itävallassa perustetun SOS Children’s Villages -lastensuojelujärjestön jäsen.

SOS-Lapsikylä SOS-Lapsikylä tuottaa monipuolisia perhehoidon palveluita. Sijoitusta tarvitseville lapsille SOS-Lapsikylä tarjoaa koteja ja perheitä. Tämän rinnalla SOS-Lapsikylä tukee yhä enenevässä määrin perheitä avohuollon keinoin.

SOS-lapsikylätoiminnan ytimenä ovat SOS-lapsikylissä olevat kodit, joissa lapsen on mahdollista kasvaa sijaisperheessä. Suomen SOS-lapsikylät sijaitsevat Kaarinassa, Espoossa, Tampereella, Vihannissa, Punkaharjulla ja Ylitorniolla. Nuorisokoti sijaitsee Jyväskylässä.

Lue lisää SOS-Lapsikylästä »

Käytä Veikkaus-kortin edut hyväksesi!
50 ensimmäistä Veikkaus-korttilaista pääsee seuraamaan ottelua kaksi yhden hinnalla. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. Lisäksi Veikkaus-korttilaisille on tiedossa pieni yllätys.

Veikkaus - Iloa elämään.
Lisää aiheesta:
West ja HIFK Veikkauksen kierroksen pelissä »
Marcus Sandell »
Marcus Sandell Facebookissa »
Toni Söderholm Facebookissa »
Veikkaus.fi »


    
HC WEST 2004