Tiedotteet 2012


Tamminen jälleen kuukauden tähtipelaaja
[3.12.12]
Cocksin Duracell-pupun Teemu Tammisen tahti ei näytä hyytymisen merkkejä. Mies valtasi jo kolmannen kerran peräkkäin kuukauden tähtipelaajan tittelin kerättyään marraskuussa neljässä pelissä 10 Lähivakuutus-tähteä. Kymmenessä ottelussa jo 95 maalia tehtaillut Tamminen valittiin kuukauden tähtipelaajaksi myös syyskuussa ja lokakuussa, jolloin titteli meni jakoon HC Westin Thomas Lindströmin kanssa.

Kolmen putkeen on aikaisemmin yltänyt vain nykyinen HC Westin valmentaja Mikael Källman, joka arvostettiin kuukauden pelaajaksi vuodenvaihteessa 2000-2001. Kaikkiaan Tamminen on nyt ollut kuukauden tähtipelaaja kuudesti.

HC West pelasi marraskuussa neljä ottelua, ja voitti niistä kolme. Miro Koljonen esiintyi niistä kolmessa ja valittiin kahdesti kentän parhaaksi. Kuusi tähteä riitti samalla myös koko liigan tähtipelaajakisan kakkossijaan.

Koljosen ohella Westin pelaajille jaettiin tähtiä marraskuussa seuraavasti: Jani Tuominen ja Joona Raerinne sai kolme, sekä Anders Genberg kaksi tähteä. Benjamin Olssonille ja Richard Sundbergille yksi tähti mieheen.

HC Westin tähtipelaajat SM-sarjassa 2012-2013 »


    
HC WEST 2004