Tiedotteet 2012


Sundberg ja Forsström tammikuun tähtipelaajat
[8.2.12]
HC Westin Richard Sundberg ja HIFK:n Petter Forsström jakavat SM-liigan tammikuun tähtipelaajapalkinnon. Vähäisten liigapelien takia arviointikriteereihin oli lisätty myös menestys Suomen cupin lopputurnauksessa, jossa kummallakin pelaajalla oli iso osuus joukkueensa menestykseen.

19-vuotias Sundberg on armeijasta vapautumisensa jälkeen äitynyt hirmuvireeseen, jonka on saanut tuta niin GrIFK ja HIFK Suomen cupissa, kuin Atlas ja Akilles SM-liigassakin.

P92-maajoukkueen kantaviin voimiin lukeutuva kookas takamies teki tammikuun otteluissa kaikkiaan 22 maalia, joista kuusi Suomen cupin finaalissa Forsströmin selän taakse.

SM-liigan kokeneimpiin pelaajiin lukeutuva Petter Forsström siirtyi täksi kaudeksi SIF:stä HIFK:hon ja on ollut yksi suurimmista yksittäisistä syistä tähtirintojen tämän kauden lentoon. 34-vuotias BK-46:n kasvatti on ehtinyt urallaan pelata myös Norjassa IL Runarin joukkueessa sekä Ruotsissa, jossa hän edusti GF Kroppskulturia ja Alingsåsia. Maaotteluita Forsström on pelannut 67, ollen kolmanneksi eniten maaotteluita pelannut maalivahti.

Molemmille pelaajille titteli on uran ensimmäinen. Forsström on jo neljäs tällä kaudella SM-liigan tähtipelaajapalkinnon saanut maalivahti.

HC Westin tähtipelaajat SM-sarjassa 2011-2012 »


HC WEST 2004