Tiedotteet 2011


HC West aloittaa pelikautensa Turussa
[26.8.11]
Syksyn eteneminen tarkoittaa vääjäämättä myös uuden käsipallokauden alkua. Virallista osuutta, SM-liigan ja Suomen cupin otteluita, odotellessa joukkueet hiovat kuntoaan ja kuvioitaan sekä yksittäisissä harjoitusotteluissa että tiukoissa turnauksissa. HC West osallistuu kahtena seuraavana viikonloppuna kovatasoisiin turnauksiin, Suomen Turussa ja Märstassa, Ruotsissa.

West aloittaa ottelukautensa 27.-28.8. Turussa pelattavassa Errea cupissa, jossa vastaan asettuvat isäntäjoukkue ÅIFK:n lisäksi viime kauden SM-nelonen Atlas sekä Ruotsin pääsarjajoukkue Caperio Tumba, josta löytyy myös suomalaisväriä sillä Sebastian Johansson on pelannut vuosikaudet Tumbassa.

Seuraavana viikonloppuna HC West matkaa Ruotsiin jossa odottaa Skånela IF:n järjestämä kahdeksan joukkueen turnaus. HC West lämmittelee ennen turnausta kohtaamalla perjantaina 2.9. Allsvenskanissa pelaavan LIF Lindesbergin. Turnauksessa Westin alkulohkon muut joukkueet ovat Hammarby IF (Elitserien), Skånela IF (Allsvenskan) ja Tyresö IF (I-div.).

Sunnuntaina 4.9. päättyvän turnauksen sijoitusottelun vastustaja on joko Caperio Tumba, LIF Lindesberg, tai jompi kumpi Allsvenskan-joukkueista VästeråsIrsta tai Djurgårdens IF HF.

Lindström ja Silfver debytoivat Westissä
Turnaukset ovat HC Westin tuoreen kaksikon Thomas Lindström ja Sami Silfver ensimmäiset uuden seuransa väreissä. Anders Genbergillä kokemusta Westistä löytyy jo kaudelta 2007-2008.

Miinuspuolella Westin kokoonpanosta ovat lähimpänä Ruotsiin opiskelemaan lähtevä Rasmus Hallbäck, jonka uusi seura on Tyresö IF. Suomen mestaruusjoukkueesta puuttuu myös Rasmus Wahl, Fredrik Kvist, Jani Huttunen ja Jan Sundström. Tapio Tierala siirtyy Mikael Källmanin tueksi ja aisapariksi valmennuspuolelle.

Suomen cupissa HC West aloittaa kotikentällä jonne vastaan saapuu Porvoon Akilles. Alustava pelipäivä on 14.9. SM-liigassa HC West pääsee vauhtiin vasta muiden jo aloitettua. Kauden avausottelu pelataan Siuntiossa SIF:n vieraana 24.9. Kotiavaukseen 1.10. West saa vieraakseen ÅIFK:n.

Lisää aiheesta:
Errea cup ÅIFK:n sivuilla »
Errea cup SKPL:n Tulospalvelussa »
Elitförsäsongsturnering 2-4 september 2011 Märsta »
Skånela IF »
Caperio Tumba »


    
HC WEST 2004