Tiedotteet 2011


SM-liigan All Stars -äänestys netissä
[30.3.11]
Suomen Käsipalloliitto juhlii 70-vuotista taivaltaan Juhlagaalan merkeissä lauantaina 21.5. ravintola Kaivohuoneella Helsingissä.

Gaalan ohjelmassa on mm. vuoden parhaiden pelaajien palkitsemiset ja tänä vuonna yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa palkittaviin.

Jokaisen miesten SM-liiga- ja naisten SM-sarjajoukkueen valmentajalta on pyydetty ennakkoon oma ehdokaslista ilman oman joukkueensa pelaajia. Äänestyksen sekä runkosarjan otteluissa jaettujen tähtien perusteella on jokaisen pelipaikan parhaiden äänestykseen valikoitunut kuusi mies- ja neljä naispelaajaa.

HC Westin pelaajista ehdokaslistoille ovat yltäneet maalivahti Tomi Kurppa, sentteri Teemu Hertola, pelinrakentajat Benny Broman ja Tapio Tierala, vasen laituri Joacim Broman, vasen takapelaaja Joona Raerinne ja oikea laita Rasmus Hallbäck.

Käsipalloliiton sivujen yhteyteen on avattu sivusto, jossa voit käydä äänestämässä kunkin pelipaikan parhaan pelaajan. Kaikki ehdokkaat löytyvät osoitteesta www.finnhandball.net/70v/ehdokkaat.php. Käy äänestämässä omia suosikkejasi, samalla voit hankkia lipun kaikkien aikojen käsipallojuhlaan (K-18).

Lisää aiheesta:
Suomen Käsipalloliitto 70 vuotta - Juhlagaala 21.5.2011 Kaivohuoneella »


    
HC WEST 2004