Tiedotteet 2010


Miesten mestaruussarjasta tuli SM-liiga
[9.9.10]
SM-liiga
Käsipalloliitto päätti viime keväänä henkilövaihdosten myötä toteuttaa lajille profiilinkohotuksen, jonka seurauksena miesten SM-sarja muuttuu alkavalla kaudella SM-liigaksi.

Muutos ei jää ainoastaan nimenvaihdokseksi, hienoksi logoksi ja sloganiksi "Valtakunnan vauhdikkain sarja!" sillä jo tulevana syksynä käsipallojännäreitä hemmotellaan sekä TV:n että Internetin välityksellä lukuisilla suorina lähetyksinä näytettävillä otteluilla. Ensimmäinen TV-ottelu on YLE:n FST-kanavalla jo lauantaina 11.9. kello 15:00 näkyvä BK-46-ÅIFK.

Kehitystä on tiedossa myös alati kehitettävissä ottelutapahtumissa. Lokakuusta lähtien jokaisen joukkueen paras maalintekijä pukeutuu kultaisiin maalitykin pelihousuihin merkkinä osumatarkkuudestaan. Ottelutuloksia voi seurata myös vanhaan tuttuun tyyliin YLE:n Teksti-TV:n sivulta 237 mutta nyt tilanteet päivittyvät viiden minuutin välein ja loppuminuutit jopa minuutin välein.

SM-liigalle avatuilla nettisivuilla osoitteessa www.handisliiga.fi voi pelitapahtumia seurata lähes reaaliajassa. Veikkauksen ja YLE Sportenin kumppanoimalla sivustolla voi myös pistää rahoiksi Live-vedonlyönnillä.

Lisää aiheesta:
Kahdeksan live nettipeliä syyskauden aikana »
Käsipallon SM-liiga »
Käsipalloliitto »


HC WEST 2004