Tiedotteet 2010


Tomi Puikkosesta liiton uusi toiminnanjohtaja
[16.2.10]
Suomen käsipalloliiton hallitus nimitti 15.2.10 kokouksessaan liiton uudeksi toiminnanjohtajaksi Tomi Puikkosen. 34-vuotias Puikkonen on koulutukseltaan tradenomi ja hänellä on erittäin vankka kokemus suomalaisesta käsipallosta. Hänet tunnetaan erityisesti Vantaan Atlaksen puheenjohtajana ja miehenä seuran SM-sarjajoukkueen uuden tulemisen takana.

"Otan Käsipalloliiton toiminnanjohtajan tehtävät mielenkiinnolla vastaan tuntien tervettä ylpeyttä", kertoo Puikkonen.

Käsipalloliiton ja sen toiminnanjohtajan tärkeimpänä työnä on toteuttaa kaksi vuotta sitten hyväksytyn strategian mukaiset kehitystoimenpiteet, jotka tähtäävät muun muassa lajin harrastajamäärän selvään lisäämiseen, huippukäsipallon tason nostoon sekä ammattimaisuuden edistämiseen koskien kaikkia lajin parissa toimivia henkilöitä.

"Näen nyt otollisen ajan lajin saattamiseen selvään nousuun", jatkaa Puikkonen." Työsarkaa on runsaasti edessä, mutta lajin hyvällä yhteishengellä sekä seurojen ja liiton toimivalla yhteistyöllä paljon on saavutettavissa."

Puikkonen aloittaa uudessa toimessaan välittömästi. Viimeiset viisi vuotta toiminnanjohtajana toiminut Kurt Walliin siirtyy liiton toimistossa muihin tehtäviin.


HC WEST 2004