Tiedotteet 2010


Mikael Källman jatkaa HC Westin valmentajana
[9.2.10]
Kuva: Petri Lunki
Yhteen Suomen cupin voittoon ja yhteen SM-hopeaan Westin toistaiseksi luotsannut Mikael Källman jatkaa Westissä myös kaksi seuraavaa kautta. Kuva: Petri Lunki
Mikael Källman jatkaa HC Westin päävalmentajana. Suomen kaikkien aikojen menestynein käsipalloilija on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen viime kauden hopeajoukkueen kanssa. Sopimus on keskeinen osa Westin tavoitetta voittaa Suomen mestaruus.

Källman on valmentanut Westiä viime kaudesta lähtien. Joukkueen taso on kehittynyt jatkuvasti ja esiin on noussut lukuisia uusia vastuunkantajia. Källmanin kyky kehittää pitkäjänteisesti nuoria pelaajia ja joukkuetta painoikin paljon vaakakupissa valmentajavalintaa tehtäessä.

"Olen viihtynyt erinomaisesti Westissä. Joukkue ja sen taustajoukot ovat hyvässä kunnossa ja meillä on hyvät edellytykset taistella mestaruudesta. Tämä oli minulle helppo ja luonteva päätös vaikka kiinnostusta muualtakin on ollut", sanoo Micke Källman.

"Micke on tehnyt erinomaista työtä joukkueen ja erityisesti nuorten pelaajien kehittämisessä. Jatkosopimus hänen kanssaan oli keskeinen osa pitkäjänteisessä panostuksessamme kohti mestaruutta ja kansainvälisiä kenttiä", Westin manageri Kristoffer Aspelin linjaa. "Se, että sopimus syntyi jo tässä vaiheessa kautta, antaa meille työrauhan ensi kautta ajatellen."

Vahvistuneena kohti mestaruutta
Westin panostus näkyy muuallakin kuin valmentajavalinnassa. Organisaatiota vahvistetaan vankalla käsipallo-osaamisella. Aspelinin tueksi seuran johtoon nousevat nimekkäät ex-pelaajat Christian Segersven ja Joel Sjölund. West aikoo myös olla aktiivinen kesän siirtomarkkinoilla. Ensi kaudeksi on odotettavissa uusia mielenkiintoisia vahvistuksia.

"West on vakiinnuttanut paikkansa maamme käsipalloilun huipulla. Mestaruus puuttuu vielä ja viimeistään nyt on aika tuoda käsipallokulta takaisin pääkaupunkiseudulle", Segersven tuumii.


HC WEST 2004