Tiedotteet 2010


Siirtomarkkinoilla sutinaa
[7.1.10]
Käsipallon miesten SM-sarjassa on vuoden vaihteen tienoilla nähty pari maukasta pelaajasiirtoa. Varsinainen siirtoaika umpeutuu 22.1.10. 1.9.09 jälkeen seuraa vaihtavien pelaajien siirrot astuvat voimaan kuukauden karanteeniajan jälkeen.

Vantaan Atlas hankki kevään peleihin kaksi kovaa vahvistusta riveihinsä. Cocksissa pelaavan virolaisen Valdar Noodlan veli Martin Noodla edustaa Atlasta kuluvan kauden loppuun asti ja oli pelikelpoinen jo 3.1.10 pelatussa Atlas-Akilles ottelussa. Toinen merkittävä siirto Vantaalle on Fredrik Uddin siirtyminen SIF:stä seuran riveihin.

Siuntiosta kuului Uddin siirron vanavedessä myös Kaj ja Jan Hagmanin poistuminen seuran vahvuudesta. Veljekset vaihtavat maisemia tuttuihin ympyröihin sillä molempien uusi osoite on kasvattajaseura BK-46.

Yllä mainitut siirrot tehnee pieniä muutoksia myös pudotuspelipaikoista tasaisesti vääntävien joukkueiden voimatasapainoon. Sarjakolmonen BK-46 ja -vitonen Atlas vahvistanevat asemiaan, kun taas neljäntenä olevalle SIF:lle voi povata vaikeampaa kevättä.

Jo aiemminkin yhdeksi ratkaisevaksi povattu ottelu, 27.1.10 Siuntiossa pelattava SIF-HIFK on saamassa entistä mielenkiintoisempia piirteitä.


HC WEST 2004