Tiedotteet 2009


Sam Kihlstedt ja Alex Marjotie HC Westiin
[25.6.09]
Kuva: Ville Vuorinen
Tulokas. Karjaalaisen käsipallokoulun kasvatti Sam Kihlstedt vahvistaa ensi kaudella HC Westiä. Kuva: Ville Vuorinen.
HC Westin kokoonpano kaudelle 2009-2010 alkaa hiljalleen hahmottua. Westin kahtena edelliskautena SM-hopeaa saavuttaneesta joukkueesta kukaan ei ole siirtymässä muualle pelaamaan.

Joukkueen viime kauden tehokkain pelaaja Rasmus Wahl on ainakin vuoden loppuun asti töissä ulkomailla ja palaa Westin riveihin kun komennus loppuu. Myös maajoukkueen tuore päävalmentaja Mikael Källman jatkaa Westissä tulevan kauden.

Kaudella 2009-2010 West-paidan vetää ylleen kolme uutta pelaajaa: BK-46:sta Westiin siirtyvä viivapelaaja Sam Kihlstedt, 21, vasen takamies Alex Marjotie, 18 liittyy seuraan Dickenistä. Maalivahtiosastolle oppiin tulee GrIFK:sta Felix Holmberg, 18.

Karjaalaislähtöinen Kihlstedt ehti pelata BK-46:ssa kolmen kauden aikana 80 SM-sarjaottelua, joissa mies teki 92 maalia ja saavutti yhden SM-pronssin. Lisäksi Sam edusti Suomea P88-maajoukkueessa.

Mikael Källman kehui Sam Kihlstedtiä todella hyväksi vahvistukseksi. Hyvin liikkuvan ja taitavan sentterin ykkösaseet pelissä ovat nopeat vastaiskut sekä viimeistelytaito.

198-senttisen ja 105-kiloisen GrIFK:n kasvatin Alex Marjotien ensimmäinen SM-sarjakausi toi Dickenin ja P90-maajoukkueen riveissä 20 SM-ottelun ja 47 maalin kokemuksen. Erittäin kovaheittoinen ja vahva Marjotie on tulevaisuuden pelaaja joka tuo uusia ulottuvuuksia Westin heittopeliin.

Felix Holmberg on GrIFK:n isokokoinen maalivahtilupaus joka liittyy Westin harjoitusrinkiin ja pelaa vielä tulevalla kaudella ensisijaisesti GrIFK:ssa.

Lisää aiheesta:
HC Westin edustusjoukkue kaudella 2009-2010 »


HC WEST 2004