Tiedotteet 2009


Samat joukkueet jatkavat SM-sarjassa
[2.6.09]
Suomen Käsipalloliitto on myöntänyt yhdeksälle joukkueelle SM-sarjalisenssit kaudelle 2009-2010. SM-sarjassa jatkavat samat joukkueet kuin viime kaudellakin eli Akilles (Porvoo), Atlas (Vantaa), BK-46 (Karjaa), Cocks (Riihimäki), Dicken (Helsinki), HC Fenix (Turku), HC West (Kauniainen), HIFK (Helsinki) ja SIF (Siuntio). Suomen P90-maajoukkue on jälleen mukana sarjan ulkopuolisena joukkueena ja kohtaa jokaisen SM-sarjajoukkueen kertaalleen.

Miesten SM-sarja käynnistyy alustavasti 13.9.09 otteluilla HIFK-Dicken, BK-46-SIF, HC Fenix-Atlas ja Cocks-HC West. Kolminkertaisen SM-runkosarjan kuusi parasta etenee Play off-otteluihin, jotka pelataan viime kauden tapaan.

Runkosarjan sijoille seitsemän ja kahdeksan sijoittuneet ottelut pelaavat kaksiosaiset sijoitusottelut sijasta seitsemän. Sijalle kahdeksan jäänyt joukkue kohtaa tasonmittausotteluissa miesten I-divisioonan toiseksi sijoittuneen joukkueen ja SM-sarjassa yhdeksänneksi sijoittunut joukkue kohtaa I-divisioonan voittajan. Otteluparien voittajat pelaavat keskenään paras kolmesta-systeemillä sijoista 9 ja 10, häviäjät pelaavat sijoista 11 ja 12.

Tasonmittausotteluiden jälkeen hallitus/SM-lisenssikomitea päättää, millä joukkueilla on oikeus hakea SM-sarjalisenssiä kaudelle 2010-2011.


HC WEST 2004