Tiedotteet 2009


SM-sarjassa ratkaisuhetket käsillä
[7.1.09]
HC Westin käytyä Atlaksen vieraana jo viime sunnuntaina on tänään vuorossa kierroksen kolme muuta ottelua. Westin odotellessa runkosarjan viimeistä otteluaan on muilla joukkueilla vielä kahdesta kolmeen ottelua jäljellä.

Siuntiossa taistellaan rajamailla kun viimeistä SM-jatkosarjaan oikeuttavaa paikkaa hallitseva SIF saa vieraakseen neljä pistettä ja pykälää alempaa sarjataulukosta löytyvän HIFK:n. SIF varmistaa voitolla jatkosarjapaikkansa, HIFK:n voittaessa ratkaisua haetaan seuraavan kerran tulevana lauantaina ottelussa HIFK-BK-46 ja maanantaina (SIF-P90).

Toinen mielenkiintoinen ottelu pelataan Karjaalla, jonne kulkunsa suuntaa viime aikoina yskinyt Cocks. Viidestä viimeisestä SM-ottelustaan riihimäkeläiset ovat voittaneet vain kaksi, lisäksi tuoreessa muistissa on Suomen cupin finaali. Poispotkittujen Mircea Murarun ja Oleg Razenkovin lisäksi BK-ottelusta on sivussa pelikiellon vuoksi Antti Valo. Voittaessaan BK avittaisi Westin askeleen verran lähemmäksi runkosarjan voittoa.

Keskiviikon kolmannen ottelun Akilles-HC Fenix ennakkosuosikki on vierasjoukkue Fenix. Mikäli joukkueet intoutuvat kunnon maalintekokisaan ja jättävät puolustuspelin sivurooliin, voi pisteet hyvinkin jäädä Porvooseen. Akilles on viimeisissä kotiotteluissaan nimittäin paukuttaneet 31, 35, 40 ja 34 maalia ja noilla lukemilla on käsipallossa hyvät mahdollisuudet voittaa.


HC WEST 2004