Tiedotteet 2008


Cocks - HC West Veikkauksen Tulosvedossa
[11.11.08]
Vedonlyönti - Veikkaus Miesten SM-runkosarjan ottelu Cocks - HC West on mukana Veikkauksen Tulosvedossa. Keskiviikkona 12.11. pelattavissa oleva Tulosvedon kohde alkaa Riihimäen Urheilutalossa kello 18:30. Veikkaaminen päättyy viittä minuuttia ennen eli kello 18:25.

Miesten SM-sarjakierroksen huippuottelun, SM-sarjan ykkösen Cocksin ja kakkosen Westin välisen ottelun lopputulosta voi veikata Veikkauksen Tulosvedossa keskiviikkona. Molemmat joukkueet ovat kovassa iskussa. Cocksin saldo tämän kauden sarjassa on kahdeksan ottelun jälkeen vielä puhdas ja West viilettää nyt seitsemän ottelun voittoputkessa.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa SM-sarjassa kaikkaan 26 kertaa, joista West on voittanut 6 ja Cocks 18. Kahdesti on päädytty tasapeliin. Riihimäellä Cocks on ollut Westille vielä voittamaton este. 13 ottelusta 11 on päättynyt kotivoittoon. Molemmat kaksi joukkueiden välstiä tasapeliä on pelattu Riihimäellä. Cocks on onnistunut Westiä vastaan maalinteossa keskimäärin 28 kertaa, Westin tehdessä keskimäärin 25 maalia.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella virallisesti kerran ja harjoitusottelussa kerran. Elokuussa Riihimäellä pelatussa kv. turnauksessa West voitti Cocksin 24-22, SM-sarjan avauskierroksella syyskuussa Kauniaisissa Cocks voitti maalein 24-23.

Edellinen HC Westin Tulosveto-ottelu oli viime lauantainen vierasottelu HC Fenixiä vastaan. Lopputulos 26-37 antoi Tulosvedossa kertoimen 136,57.

Aiheeseen liittyviä linkkejä:
West tavoittelee Cocksin putkien päättämistä »
Veikkauksen käsipallotilastot »
Cocks »


    
HC WEST 2004