Tiedotteet 2008


SM-runkosarjan yleisömäärät
[7.11.08]
Viime kaudet miesten SM-sarjan yleisötilastoa hallinnut Vantaan Atlas on yleisömääriensä kasvamisesta huolimatta jäänyt toistaiseksi kakkossijalle, kun sarjanousija Porvoon Akilles houkuttelee kotihallinsa täyteen kierros toisensa jälkeen. Molemmat joukkueet ovat päässeet katsojakeskiarvossa yli 300 katsojan rajan, kun kolmantena olevan Karjaan BK-46:n otteluita on ollut katsomassa keskimäärin hieman yli 200 katsojaa.

Hallitsevan Suomen mestarin Riihimäen Cocksin katsojamäärät eivät ole kääntyneet nousuun, vaikka joukkue on palannut Hyvinkään evakkoretkeltä tuttuun kotihalliinsa. Pienoinen pettymys on myös se, ettei Suomen vahvimpiin junioriseuroihin lukeutuva Dicken ole pystynyt houkuttelemaan nuoriaan kannustamaan edustusjoukkuettaan.

Lähinnä Porvoon ja Vantaan vetovoiman myötä ovat miesten SM-runkosarjan katsojamäärät kuitenkin ilahduttavasti nousussa jo kolmatta vuotta peräkkäin keskiarvon lähennellessä nyt 200 katsojan rajaa.

HC Westin otteluissa kävi yhteensä 1433 katsojaa, mikä tekee keskimäärin 179 katsojaa per ottelu. viidessä kotiottelussa yleisöä oli 831 (ka. 166 katsojaa). Kolme vierasottelua näki 602 katsojaa (ka 200 katsojaa).

Käsipallon SM-sarjan yleisömäärät runkosarjassa, lokakuu 08 »

Lisää aiheesta:
SM-runkosarjan yleisömäärät 5.12.08 »


    
HC WEST 2004