Tiedotteet 2008


Olympiakäsipallon välieräjoukkueet selvillä
[21.8.08]
Miesten käsipalloturnauksessa on siirrytty mitalipelivaiheeseen kun puolivälierien kautta on enää neljä joukkuetta mukana taistelemassa kullasta.

Puolivälierät toivat noutajan hallitsevalle Euroopan mestarille Tanskalle, jonka Olympiakultaa puolustava Kroatia voitti maalein 26-24 ja edellisten Olympialaisten pronssijoukkueelle Venäjälle, jonka pudotti ehkä kisojen suurimmaksi voittajasuosikiksi hiljalleen noussut Ranska maalein 27-24.

Myös puolivälierien ainoalle Euroopan ulkopuolelta tulleelle maalle, Etelä-Korealle, nousi tie pystyyn kun Espanja voitti sen maalein 29-24. Neljäs välieräjoukkue on Islanti joka raivasi tieltään Puolan lukemin 32-30 ottelussa, johon liittyneessä artikkelissa päivän Helsingin Sanomat otsikoi näyttävästi "Käsipalloilu on parempaa kuin seksi".

Perjantaina pelattavien välierien otteluparit ovat Ranska-Kroatia ja Islanti-Espanja. Otteluissa sijoista 5-8 pelaavat puolestaan Venäjä-Tanska ja Puola-Etelä-Korea. Loppu- ja pronssiottelu sekä sijoitusottelut sijoista 5-6 ja 7-8 pelataan sunnuntaina 24.8.

Lisää aiheesta:
Pekingin käsipallotulokset »
Katso kisoja livenä netissä »


    
HC WEST 2004