Tiedotteet 2008


HC West - SIF Veikkauksen Tulosvedossa
[27.3.08]
Vedonlyönti - Veikkaus Miesten SM-jatkosarjan päätöskierroksen ottelu HC West - SIF on mukana Veikkauksen Tulosvedossa. Lauantaina 29.3. pelattavissa oleva Tulosvedon kohde alkaa Kauniaisten Luolassa kello 15:00. Veikkaaminen päättyy viittä minuuttia ennen eli kello 14:55.

Ottelulla on suuri merkitys joukkueiden välisten tulevien semifinaalien kannalta sillä voittaja kuittaa itselleen perjantaina 4.4. alkavan välieräsarjan kotikenttäedun.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella tähän mennessä kolmasti. SIF vei selkeästi nimiinsä kaksi ensimmäistä ottelua, lokakuussa Kauniaisissa maalein 27-20 ja joulukuussa Siuntiossa päädyttiin lukemiin 24-19. HC West voitti joukkueiden viimeisimmän kohtaamisen maaliskuun alussa kun se oli Siuntiossa parempi maalein 26-25. Tuo ottelu oli myös Tulosvetokohteena ja oikein veikanneille rahat palautettiin 133,04 kertaisena.

West ja SIF pelaavat siis viikon päästä alkavissa semifinaaleissa vastakkain, tavoitteena finaalipaikka. Toisessa välieräparissa kohtaavat Cocks ja BK-46. Loppuottelupaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

Aiheeseen liittyviä linkkejä:
Veikkaus »
SIF »


    
HC WEST 2004