Tiedotteet 2008


SIF - HC West Veikkauksen Tulosvedossa
[3.3.08]
Vedonlyönti - Veikkaus Miesten SM-jatkosarjan kärkiottelu SIF - HC West on mukana Veikkauksen Tulosvedossa. Keskiviikkona 3.3. pelattavissa oleva Tulosvedon kohde alkaa Siuntiossa kello 18:30. Veikkaaminen päättyy viittä minuuttia ennen eli kello 18:25.

Aina muutenkin kuumien SIF:n ja Westin kohtaamisten lisäksi ottelussa on mausteena SM-jatkosarjan kakkostila ja siitä edelleen jopa mahdollisesti joukkueiden kesken pelattavien SM-välierien kotikenttäetu. Ero ennen keskiviikon kamppailua on vain yksi piste SIF:n hyväksi. Sarjakärki Cocks on kaksikosta jo kaukana, yhtälailla piste-ero takaa tuleviin on jo lähes tavoittamattomissa kun BK-46 ja ÅIFK käynevät enää omaa kamppailuaan viivan molemmin puolin.

Kotijoukkue on kauden aikana ollut keskinäisissä otteluissa niskan päällä sillä West hamuaa edelleen avauspisteitään Siuntiolta. Runkosarjassa SIF oli kahdesti parempi, lokakuussa Kauniaisissa maalein 27-20 ja juuri joulun alla Siuntiossa vieläkin niukkamaalisemmassa ottelussa 24-19.

Myös joukkueiden edellinen ottelu Siuntiossa oli mukaan Tulosvedossa, tuolloin em. tulos 24-19 antoi kertoimeksi mukavat 585,85.

Aiheeseen liittyviä linkkejä:
Veikkaus »
SIF »


    
HC WEST 2004