Tiedotteet 2007


P90 maajoukkue Tukholmaan
[22.11.07]

Kuva: Petri Lunki
Joacim Broman (25) on yksi HC Westin nuorista jotka valittiin mukaan Suomen P90-maajoukkueen Tukholman turnaukseen. Kuva: Petri Lunki
Bromanin veljekset Benny ja Joacim sekä Anton Usvalahti on valittu Suomen Tukholman turnauksessa 8.-9.12.07 pelaavaan P90-maajoukkueeseen. Kolmikon lisäksi "konsernia" edustaa turnauksessa myös GrIFK:n Alex Marjotie ja Dickenin Ben Weber ja Oskar Stjerncreutz.

Valittu joukkue leireilee vielä ennen turnausta itsenäisyyspäivänä Pirkkolassa, jossa joukkue pelaa P90-ryhmän ns. B-maajoukkuetta vastaan. Ryhmään on kelpuutettu mukaan myös Oliver Kivi (HC West ja GrIFK), Teo Rohkimainen, Ville Salmela ja Fredrik Kvist (GrIFK) sekä Filip Lindahl, Casimir Stjerncreutz, Max Knuts ja Jonathan Jäntti (Dicken).

Tukholman Allianssin joukkueita vastaan pelattava turnaus valmistelee maajoukkuetta kohti alle 18-vuotiaiden nuorten miesten (P90) EM-karsintoja, joissa Suomi pelaa lohkossa 8 yhdessä Turkin, Islannin ja Latvian kanssa. Lohkon kaksi parasta selviytyy Tsekissä elokuussa 2008 pelattavaan lopputurnaukseen. Karsintaturnauksen järjestää Islanti toukokuussa 2008.

Lisää aiheesta:
Käsipalloliiton Maajoukkueet-sivusto »

 

    
HC WEST 2004