Tiedotteet 2007


HC Westin valmennuskuviot uusiksi
[27.8.07]

HC West joutui tiukan paikan eteen vain vajaa kuukausi ennen SM-sarjan alkua kun päävalmentajaksi keväällä palkattu Kaj Kekki totesi että työkiireet ajavat miehen liian ahtaalle ja pyysi vapautusta päävalmentajan tehtävistä.

Kekille löytyi nopeasti korvaaja kun seura pestasi tilalle Petri Väyrysen. 43-vuotias Väyrynen ottaa päävalmennusvastuun ja Stanislav Kopyl sekä Kekki toimivat Väyrysen apureina.

Westin pelaaja- ja valmentajasopimuksista vastaava Kristoffer Aspelin piti Väyrysen valintaa erittäin hyvänä ratkaisuna. "Valmennustriomme omaavaa kokemusta enempää ei Suomen käsipallokentiltä ihan helpolla löydä."

Tulisieluisena taistelijana tunnettu Väyrynen pelasi Arsenalin ja HIFK:n riveissä yli 400 SM-sarjaottelua, joissa hän teki lähes 1500 maalia. Lisäksi tilillä on yhdeksän A-maaottelua. Valmentajana Petu on toiminut SM-sarjassa paria kautta lukuunottamatta kaudesta 1992-93 lähtien. Viime kaudella hän valmensi Arsenalia.

SM-sarjassa haastava alku
HC West aloittaa tulevan SM-runkosarjan kahdella vierasottelulla. Sarja alkaa 15.9.07 Hyvinkäällä hallitsevan Suomen mestarin Cocksin vieraana. Riihimäkeläiset pelaa tulevan kauden kotiottelut naapurikaupungissaan oman kotihallinsa remontin takia. Toisella kierroksella joukkue matkustaa Karjaalle BK-46:n vieraaksi.

Ensimmäinen kotiottelu uuden pelialustan saaneessa Kauniaisten Luolassa pelataan keskiviikkona 26.9.07 kun vieraaksi saapuu ÅIFK Turusta.

 

    
HC WEST 2004