Tiedotteet 2007


Kaj Kekki HC Westin päävalmentajaksi
[1.6.07]

Käsipallon miesten SM-sarjassa valmentajaruletti on jälleen pyörähtänyt. HC West palkkasi päävalmentajakseen Suomen kokeneimpiin ja menestyksekkäimpiin valmentajiin kuuluvan Kaj Kekin. Stanislav Kopyl jatkaa seurassa Kekin aisaparina, lisäksi Stasi ottaa GrIFK:n A-junioreiden valmennusvastuun.

44-vuotias Kekki on ammentanut valmennustietämystään Suomen ohella Itävallasta ja Norjasta. Kekki oli Suomen käsipallomaajoukkueen päävalmentajana kausina 1993-98. Lisäksi hän toimi kaudet 2003-07 Suomen P86-maajoukkueen päävalmentajana.

SM-sarjassa Kekki valmensi kolme edellistä kautta Siuntiossa. Lisäksi valmennusuralta löytyy HIFK, Kiffen, BK-46 ja GrIFK. Uran varrella Kekki on saavuttanut valmentajana viisi miesten SM-kultaa. Vuoden valmentajaksi Kekki on valittu kahdesti (1995 ja 2005).

Myös muutama muu SM-sarjajoukkue on vaihtanut luotsia. Siuntion uusi valmentaja on Sami Goman, HC Fenixissä Christer Lundqvistia päävalmentajana seuraa Jan Eriksson, Atlaksessa Tomi Puikkonen saa aisaparikseen HIFK:sta Vantaalle siirtyneen Toni Kallion.

HIFK ja Arsenal ei vielä ole vahvistaneet valmentajiaan. Cocks, BK-46 ja ÅIFK sen sijaan ovat kun Raivo Laast, Mikael Källman ja Tomi Salminen jatkavat valmennustehtäviään.

Lisää aiheesta:
Joona Raerinne Arsenalista Westiin »

 

    
HC WEST 2004