Tiedotteet 2006


West seitsemäs Kalev cupissa
[28.8.06]

HC West sijoittui seitsemänneksi viikonloppuna pelatussa Kalev Chocolate cupissa Tallinnassa. Joukkueen saldoksi tuli kuudesta ottelusta neljä voittoa ja kaksi tappiota.

West voitti alkulohkonsa puhtaalla pelillä. Perjantain ensimmäisessä ottelussa kaatui Viron mestari joukkue HC Kehra 22-19 ja iltaottelussa SIF 16-15. Lauantain aamuottelussa West voitti liettualaisen Kaunas Granitas-Karysin 24-21.

Ensimmäiseen jatko-otteluun saapui järjestäjien hölmöilyn jälkeen yllättäen vastustajaksi sama liettualaisryhmä, joka tällä kertaa oli parempi 20-13 ja eteni neljän parhaan joukkoon jättäen Westin pelaamaan sijoista 5-8.

Ottelu Pölva Servitia vastaan päättyi lievän kotiinpäinvedon jälkeen virolaisten 22-21 voittoon. Viimeisen ottelunsa West hoiti sisuuntuneena kotiin puhtaasti kun liettualainen HC Vilnius tyrmättiin maalein 21-11.

Turnauksen voitti isäntämaan Chocolate Boys, joka loppuottelussa niisti latvian mestarin Riga ASK:n 27-17. Westin lohkossa pelanneet HC Kehra oli kolmas ja Kaunas Granitas neljäs. Pölva Serviti sijoittui lopulta viidenneksi ja Riihimäen Cocks oli parhaana suomalaisena kuudes. SIF, Arsenal ja BK-46 miehittivät sijat 9-11.

Nuorten pelaajien esiinmarssi
West pelasi turnauksen läpi vahvaa ja nopeaa käsipalloa. Vastustajat narutettiin ajoittain täysin tuuliajolle mutta vastineeksi pallo myös karkaili vauhdinpidon myötä.

Valmentaja Stanislav Kopyl saa olla tyytyväinen paitsi maalivahtipeliin, jonka Christian Segersven ja Tomi Kurppa hoitivat loistavasti, myös nuorten pelaajien sisäänajoon joukkueeseen. Tutut nimet kuten Johan Engström, Jon Blomster ja Hertolan veljekset saivat rinnalleen ennakkoluulottomasti esiintyneitä nuoria, joista varsinkin Simon Wörlund ja Gustaf Ahlroos kiittivät hyvillä otteilla saamastaan peliajasta.

Lisää aiheesta:
Kaikki tulokset HC Tallasin sivuilla »

 

    
HC WEST 2004