Tiedotteet 2006


Käsipallon EM-karsintojen lohkot arvottu Innsbruckissa
[19.8.06]

Suomen miesten käsipallomaajoukkue osallistuu tammikuussa 2007 EM-esikarsintaan, joka pelataan viidessä neljän ja kahdessa kolmen maan lohkossa. Neljän maan lohkoista kaksi parasta ja kolmen maan lohkoista paras pääsee kesäkuun jatkokarsintaan tavoittelemaan paikkaa tammikuussa 2008 Norjassa järjestettävään EM-lopputurnaukseen. Lohkojen arvonta suoritettiin lauantaina 19.8. Innsbruckissa Itävallassa 20-vuotiaiden EM-kisojen yhteydessä.

Suomi pelaa lohkossa 4, jossa Suomen vastustajiksi arvottiin Itävalta, Hollanti ja Montenegro, joka aloittaa ensimmäisen virallisen tunauksensa itsenäisenä maana kohtaamalla Suomen.

- Varsin kova lohko, mutta etenkin Montenegron kohtaaminen uutena tuttavuutena on mielenkiintoista. Tavoitteenamme on luonnollisesti sijoittua lohkon kahden parhaan joukkoon ja sitä kautta jatkokarsintaan, tuumi vahvaan tammikuiseen suomalaispanokseen uskova päävalmentaja Tomas Westerlund.

Maajoukkueemme valmistautuu karsintaan osallistumalla lokakuussa Tsekinmaassa järjestettävään neljän maan "Check TV Cupiin", jossa pelaavat isäntien ja Suomen lisäksi myös Sveitsi ja Egypti.

Lisää aiheesta:
LyssnaTomas Westerlund om lottningen (real)
LyssnaExpertkommentator Johan Nyberg om lottning (real)
2008 Men's European Championship / Qualification Round »
EHF »

Kysely:
Kuinka Suomen käy EM-karsinnoissa? »

 

    
HC WEST 2004