Tiedotteet 2006


Mestaruustaistelu alkakoon!
[12.3.06]

Miesten SM-sarjan neljä parasta joukkuetta aloittavat tulevalla viikolla viimeisen rutistuksen kohti tavoittelemaansa Suomen mestaruutta vuosimallia 2006. Välieräpareiksi muodostuivat lopulta SIF - West ja BK-46 - Cocks. Välierät alkavat keskiviikkona 15.3. Siuntiossa ja Karjaalla. Loppuottelupaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

Välieräparit kuluvalla kaudella
Välierissä ovat vastakkain toisaalla kaksi eniten maaleja tehnyttä joukkuetta ja toisaalla kaksi parhaiten puolustanutta yhdistelmää.

Runkosarjassa vähiten maaleja päästäneet HC West ja SIF kohtasivat runkosarjassa neljä kertaa. SIF oli voitokas kolmasti ja HC West voitti otteluista yhden. Maalierolla laskettuna SIF oli Westiä parempi 99-81.

Ainoat runkosarjassa yli 1000 maalia takoneet BK-46 ja Cocks kohtaavat viime keväiseen tapaan toisensa välierävaiheessa. Karjaalaiset ovat voittaneet runsasmaalisen kaksikon keskinäisistä otteluista kolme, Cocks voitti kotiotteluistaan toisen. Maaleja on siis ladottu toden teolla, BK on ohittanut Cocksin maalivahdit yhteensä 146 kertaa, vastaavasti omiin on pallo livahtanut 125 kertaa.

Kotijoukkueet olivat runkosarjassa vahvoilla
SIF, BK-46, Cocks ja HC West ovat kuluvalla kaudella pelanneet SM-sarjassa 24 keskinäistä ottelua ja vierasjoukkueet ovat onnistuneet haalimaan 48 jaossa olleesta sarjapisteestä vaivaiset viisi pistettä. SIF onnistui kerran yllättämään HC Westin ja BK-46 Cocksin. Lisäksi West toi tuliaisina kotiin yhden tasapelin.

Alta löytyvästä taulukosta voi vertailla neljän kärkijoukkueen keskinäisiä saavutuksia runkosarjassa.'Kaikki »', 'Koti »' ja 'Vieras »' -linkeistä voit vertailla joukkueita sarjataulukon muodossa. Sarjataulukosta voit joukkueen nimeä klikkaamalla tutkia ko. joukkueen edesottamukset ottelutasolla. Ottelutulosluetteloissa sinisellä merkattu kunkin joukkueen voitot ja punaisella tappiot.
Mitaliottelut lyhyesti:
Välierät alkavat 15.3.06. Loppuotteluihin selviää kolmella voitolla.

Loppuottelut alkavat alustavan ohjelman mukaan 25.3.06. Mestaruuteen tarvitaan kolme voittoa.

Pronssimitalit ratkaistaan kaksiosaisen ottelun yhteistuloksella.

Play off-otteluiden ohjelma »

   

Aiheeseen liittyviä linkkejä:
YLE Sporten: Sjundeå mot West i handbollssemifinal »
YLE Sporten: BK-46 vill ha revansch mot Cocks »
YLE Urheilu 13.3.06 »

 

    
HC WEST 2004